2777
2789
خیلی به خودت فشار بیاری نهایت ۳ کیلو کم کنی. مبارکه عروسیت ولی کمی دیر به فکر نیفتادی؟😑 حالا چند ...

۶۶ام الان باید ۴۹ بشم ولی میخوام ۷ تایی کم کنم یکم تغییر کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶۶ام الان باید ۴۹ بشم ولی میخوام ۷ تایی کم کنم یکم تغییر کنم 

انشالا که بتونی . ولی ۳ یا ۴ ماه قبل به فکر میفتادی بهتر بود. 

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
من پودرطلای سبزخوردم تو ۱هفته ۲کیلوکم کردم باید ۱ماه بخوری ۳تا۵کم میکنی رژیم غذاییم رعایت کردم

طلای سبز همون عنبرنسا نیست؟!

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اسیب مهم نیس لاغر بشم فقط😐

اینجوری نگو. برادرشوهرم بخاطر رژیم من دراوردی الان معده درد شدید داره قرص مصرف میکنه شدع نی قلیون هر چیزی الان ب معدش نمیفته

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
پودرلاغری اسمش طلای سبز 

اها آخه عنبر نسا دارم جلدس نوشته طلای سبز🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اسیب مهم نیس لاغر بشم فقط😐

مهمه اونوقت که پوست بدنت شل شه و پوست صورتتم خراب شه میفهمی که مهمه 

تا اون روز هروز نیم ساعت حلقه بزن روز عروسی لباس عروس گن دار بپوش فک کنم هست،بعدم تو لباس عروس تپلی معلوم نمیشه عزیزم

مهمه اونوقت که پوست بدنت شل شه و پوست صورتتم خراب شه میفهمی که مهمه  تا اون روز هروز نیم ساعت ...

جدی ؟ ۱۵ کیلو اضافه دارم اخه😐😂مشخص نمیشه شکم پهلو اینا؟ 

جدی ؟ ۱۵ کیلو اضافه دارم اخه😐😂مشخص نمیشه شکم پهلو اینا؟ 

منم ۱۵ کیلو اضافه کردم تو ۳ ماه کاش تا عید بتونم بشم ۶۵

ن باو مشخص نمیشه که قدت و وزنت چنده؟تو بفکر لباس عروسی من بفکر شبای بعد عروسیت والا یکی دیگه قراره بدون لباس پخش زنده ببینه اونجا اعتمادبنفست کمتر تا روز عروسی،اصولی لاغر کن ۱۵ کیلو تو ۳ ماه میتونی کم کنی

منم ۱۵ کیلو اضافه کردم تو ۳ ماه کاش تا عید بتونم بشم ۶۵ ن باو مشخص نمیشه که قدت و وزنت چنده؟تو بفکر ...

وای کاش انگیزه داشته باشم 🥲🥲❤️

قدم ۱۵۳ وزنم ۶۶ 

2790
2778
2791
2779
2792