2777
2789

سلام عزیزم

اره میدونم دلت ازم گرفته شایدم دیگه نگاهتو ازم گرفتی چون من نگاهمو از تو گرفتم چون من تو رو مدت زیادیه که قبولت نداشتم

تو خودت بهتر از همه خبر داری از دردام 

یادته میگفتم خدایا بسه دیگه نای ضربه خوردن ندارم ولی بازم خوردم یادته گفتم گناه من چیه؟

ولی جوابمو ندادی

خدای خوبم اره خیلی ضربه خوردم شایدم خودم مقصرم در اون صورت چرا میگی تا من نخوام برگی از درخت نمیفته

این روزا میگم خدا خدای دیگرونه مال از ما بهترونه ما که نداریم رگ و ریشه خدا مال پولداراس

بدت میاد از حرفم رو نمیدونم ولی بخدا دل بنده هاتم از دردام اب شد تو چجوری طاقت اوردی چرا دلت برا من نسوخت خدایا کلی حرف نگفتع دارم میخوام ببینم کدومو میشنوی مگه از رگ گردن نزدیکترم نیستی خدایا دیگ از من گذشت دقت کردی دیگ اشک نمیریزم؟

دقت کردی دیگ بهم ارامبخش نمیزنن؟

دقت کردی دیگه خودکشی نمیکنم؟

اره خدا جون دیگه سر شدم ضربه هارو حس نمیکنم مثه همون دوتا بچم کع حتی براشون سوگواریم نکردم

مثلع دشمنام که بهم خندیدن نکنه توم ضربه رو زدی و باهاشون خندیدی 

خدایا تا روزی که بهم ثابت کنی که خدای منم هستی اون موقع برات زانو میزنم اونموقع جلوت ب سجده میرم دقیقا روزی که خنده دشمنامو گریع و خارشون کنی چون دیدی زندگیمو حروم کردن و اخرم من شدم ادم بدع 

د بجنب دیگی سال گذشت خداییتو ثابت کن بهم مطمعن باش اگ تا الان بهت ایمان نداشتم چشم ب راه نمیموندم و بیخیالت میشدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به یادش باش. رهاش نکن.. امید داشته باش 

جام بودی تجربه کردی؟وای خدا اگه ب زندگیم فکر میکنم تنم میلرزه چطور دلش اومد اخههه بندشو اینج‌وری خار ببینه

حسودبودم؟

ب داشته کسی چشم داشتم؟

چرا باید از غصه ابروریزی شیر بچه یماهم خشک میشد

جام بودی تجربه کردی؟وای خدا اگه ب زندگیم فکر میکنم تنم میلرزه چطور دلش اومد اخههه بندشو اینج‌وری خار ...

معذرت می خوام من الان بیو تو رو دیدم من ۱۹ سالمه و تو سخت ترین جای زندگیم فقط  خدا رو صدا زدم و یادش کردم و الان راضی ام... و یه حدیث از پیامبر خوندم که می گف خداوند متعال می فرماید با بنده های خودم بر اساس گمانی که نسبت به من دارند رفتار می کنم.. ...  خدا بخشنده هست مهربونه اگه کسی بهت ظلم کرده جوابشو  می بینه صبور باش

عزیز اگر دعای وتمنای ما نبود 

خدا به ما نگاه نمیکرد ...

ایها الناس انتم الفقرا 

ما نیازمند درگاه خدا هستیم ،هر ثانیه بابت تک تک نفس هامون محتاجش هستیم ...

خداوند از توجه و دعای ما بی نیازه ...

در واقع هر گُل و گِلی زدید 

به خودتون زدید ...

سختی ها از ناحیه خطاها و اشتباهات ماست 

در واقع گاهی از ماست که برماست ...

اما خدا حساب همه چیز رو داره 

بابت تک تک ناراحتی ها ورنج هات حساب دقیق داره ..

و خودش میتونه رفع مشکل و هم و غم کنه ...

تنها وظیفه ی ما بندگی خالصانه معبود هست 

و تلاش صحیح در رفع حل مشکلات مون وصبر

بقیه اش توکل به خدا ...

برای حاجت شما صلوات میفرستم🤲💗

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

عزیزم ...❤️‍🩹💔امیدوارم خیلی زود همه چی خوب و درست بشه و نگاه خدا رو ببینی تو زندگی ت ... .

ناراحت و متاسف شدم خیلی از نوشته هات ،کسی درک میکنه که سختی و درد و عذاب و رنج رو حس کرده باشه 

منم امشب حال عجیبی م ،خیلی غمگین و بی حس و حال ،دلم گرفته داره میترکه انگار ،بغض داره خفه م میکنه ... .

دیگه نه آرزو میخوام نه دعا نه هیچی ،دهنم باز نمیشه،نمیچرخه به خواستن ... .این همه دعا کردیم چی شد؟این وضعِ ،خسته م دیگه

2790
2778
2791
2779
2792