2777
2789

اره . یوگا بود.

هر جلسه رو لایو برگزار میکرد کلاس هم یه پیج پرایوت بود که باید واریز میکردی تا عضو میشدی

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
اره . یوگا بود. هر جلسه رو لایو برگزار میکرد کلاس هم یه پیج پرایوت بود که باید واریز میکردی تا عضو ...

میشه یکم توضیح بدی؟ یهنی یک ساعت با شما سر یه ساعت مشخص ورزش می‌کرد؟ شما از کلاس راضی بودید؟

بعدش دیگه فیلما در دسترستون نبود؟

من میخوام تو یکی از شبکه ها کانال بزنم و تو کانال فیلمای کوتاه بذارم... چون لایو و اینا نداره. میشه راهنمایی کنی؟

یعنی به اندازه ۴۰ دقیقه فقط گرم کردن کار کنم بعد حرکاتو؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوران کرونا یک کلاس ان لاین یوگا شرکت کردم. البته حضوری هم می‌شد رفت، ولی من می ترسیدم. چند دقیقه قبل از شروع کلاس،  لینک کلاس می فرستادن (برنامه زوم). بعد می تونستیم کلاس را ببینیم و مربی آموزش می داد. البته من خوشم نیومد. چون مثلا اگر حرکتی را اشتباه انجام میدادی، مربی نمی تونست اصلاح کنه. و کلا جو خسته کننده و سردی داشت‌.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
میشه یکم توضیح بدی؟ یهنی یک ساعت با شما سر یه ساعت مشخص ورزش می‌کرد؟ شما از کلاس راضی بودید؟ بعدش د ...

در کل هزینه یک ترم رو میدادی و فقط روزای زوج ، یک ساعت بود که  ربع ساعت اول حرکات گرم کردن بود و تنفس بعدش دیگه حرکات اصلی .

کلاس ها تا پایان ترم که یک ماهه سیو میشد بعدش دیگه پاک میشد

میشه یکم توضیح بدی؟ یهنی یک ساعت با شما سر یه ساعت مشخص ورزش می‌کرد؟ شما از کلاس راضی بودید؟ بعدش د ...

اره میتونین فیلم بزارین اتفاقا ضبط شده بهتره چون اگه حرکتی رو بلد نیستی میتونی ویدیو رو عقب جلو بزنی و دوباره انجامش بدی. 

مثلا ساعت مشخص و روزای مشخص رو اعلام میکنین همون روزا ویدیو رو اپلود میکنین و اخر ترم اگه دوست داشتین ویدیو ها رو پاک میکنین.

کلاسی که من شرکت میکردم حرکات هر ترم متفاوت بود.