2777
2789
عنوان

خانمای محترم مذهبی یه سوال دارم

197 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.من قبلا یه مقدار پول رو  نذر کرده بودم که به یه نیازمند کمک کنم. امروز تو مطب به یه خانم برخوردم که اومده بود دکتر.خیلی اصرار به تخفیف کرد منم گفتم فرصت مناسبیه نذرمو ادا کنم پولشو حساب کردم. بعدش دخترش اومد کنارش سر و وضعش خوب بود. حس کردم اصلا نیازمند نیست. بنظرتون نذرم قبول نیست؟؟

چون حس میکنم اصلا نیازمند نبود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا ذاتا خسیسن اما تو نیتو بذار رو نیازمند بودنش حساب کردی عکس العملش چی بود؟

نامحسوس حسابش کردم متوجه نشد، منشیه بهش گفت نمیخواد دیگه پول بدی ولی خب خیلی خوشحال شد

مگه فرد نیازمند باید حتما لباسهاش پاره باشه حالا بنده خدا یه دست لباس درست حسابی واسه بیرونش داره

نه آدمای نیازمند کاملا مشخصه آدمای رنج کشیده ای هستن. آخر سر و وضع دخترش از من بهتر بود 😂😂

مگه فرد نیازمند باید حتما لباسهاش پاره باشه حالا بنده خدا یه دست لباس درست حسابی واسه بیرونش داره

نه اخه یکیم مامیشناسیم میامد گدایی بعدیک روزدیدیم رفت گوشواره خرید بعد بچه های بیچارش را زمستان بادمپایی و یک لایه پیراهن میاوردکه بهشون کمک کنیم 

نه آدمای نیازمند کاملا مشخصه آدمای رنج کشیده ای هستن. آخر سر و وضع دخترش از من بهتر بود 😂😂

یکی دیگه هم حالا که گفتی من اینطور بود بعددخترش امد مجرد بود بینیش راعمل کرده بود