2777
2789
عنوان

هماتوم😔

2154 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من با توجه به تاريخ پريودم ٦ هفته و دو روزمه،امروز رفتم سونو گفت پنج هفته و شش روزته و فقط ساك و مايع زرد ديده ميشه ولي پشت ساك بارداريت هماتوم هست كه واسه سه ماه اول طبيعيه برو دكترت بهت ميگه چقدر استراحت كني ولي براي ديدن بچه يا صداي قلب بايد واژينال برات انجام بدم كه من نخواستم.الان خيلي نگرانم واسه اون هماتوم كه گفت.كسي تجربه شو داره!؟اندازشو گفت ء١٦*٢٢ به نظرتون بزرگه!؟ من بچه ي كوچيك دارم نميتىنم استراحت كنم😔

منم هماتوم داشتم. توی سونو ۱۲ هفتگی فهمیدم. که دکتر گفت اگه لکه بینی نداشته باشی استراحت نسبی کافیه.

من حتی دوبارم به خونریزی افتادم. یبارش که خیییلی شدید بود اما شکر خدا مشکلی پیش نیومد. اینو بهتون گفتم که نترسید و بد به دلتون‌راه ندید.

البته من دکتر بهم شیاف پروژسترون داد که هر شب استفاده کنم.

نمیدونم به شما شیاف بده یا نه. برید دکتر راهنماییتون میکنه. اما برای هماتوم نگران نباشید و به خدای مهربون توکل کنید. الان خییییلیا هماتوم دارن

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم هماتوم داشتم. توی سونو ۱۲ هفتگی فهمیدم. که دکتر گفت اگه لکه بینی نداشته باشی استراحت نسبی کافیه. ...

ممنون ازت كه بهم روحيه دادي

شنبه ميخوام برم دكتر 

ولي خونريزي ندارم و خيلي اين ماه فعاليتم زياد بوده و دلم درد ميكنه كلن

ممنون ازت كه بهم روحيه دادي شنبه ميخوام برم دكتر  ولي خونريزي ندارم و خيلي اين ماه فعاليتم زي ...

خواهش میکنم دوست عزیز

ان شاءالله که خونریزی نمیکنی. من فقط خواستم بگم من با وجود خونریزی هم شکر خدا مشکلی پیش نیومد‌. دوست دارم به همه خانوم های حامله بگم که اگه براشون پیش بیاد نترسن چون خودم اونموقع خیلی ترسیدم و گریه کردم. خدا خودش حافظ و مراقب کوچولوهامون باشه

دکترتو عقب نندازیا. چون احتمالا شیاف بهت بده که خیلی مهمه

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
خواهش میکنم دوست عزیز ان شاءالله که خونریزی نمیکنی. من فقط خواستم بگم من با وجود خونریزی هم شکر خدا ...

ممنون ازت نه حتمن شنبه ميرم دكتر 

راستش كن بيشتر از كورتاژ و خونريزي ميترسم 

انشالا كه خيره فقط نگرانم كه نميتونم استراحت كنم

ممنون ازت نه حتمن شنبه ميرم دكتر  راستش كن بيشتر از كورتاژ و خونريزي ميترسم  انشالا كه خ ...

کورتاژ رو که من فکر کنم برای اونهایی که طول سرویکسشون کوتاهه انجام میدن.

در مورد استراحتم من چون بعد خونریزیم یه روزه قطع شد و لکه بینی مدام نداشتم دکتر گفت استراحت نسبی. مثلا جاروبرقی و پیاده روی و اینا تعطیل شد. اما خب غذا درست کردن و اینا رو داشتم. نزدیکی هم که اصلااااا نباید داشته باشید.پس ممکنه شرایط شما هم طوری باشه که نیاز به استراحت کامل نشه و بتونید به زندگیتون و کوچولوی اولتون برسید. حالا فردا رو سعی کنید رعایت کنید. پا نشی بری جارو بکشی بگی جمعه هست. تا شنبه دکترتون ببینید چی میگه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز