2777
2789

دوستان همه میگن زنی که خرج داره ارج داره راس میگن منم نمیخوام همسرم اینجوری برداشت کنه که من هیچی واسه خودم نمیخرم قناعت میکنم یا برعکس پر خرجی کنم و اصراف کنم 

حالا میگم چیا میخرم ببینین طبیعیه یا کمتره یا بیشتر 

مثلا تابستون یه مانتو خریدم با  ستش که شال و کفش و کیف بعد زمستون که شد پالتو خریدم با ست (پالتو ،نیم بوت و شلوار و شال) 

الانم که عید میاد بازم میخرم 

لباس اینا وقتی میریم دوتایی بخریم چیزی بگم نه نمیگه مثلا نمیزاره لباسای خیلی ارزون بخرم بعضی وقتا میگم شام بریم بیرون ولی پول دادنی یکم سخت میده منم هی نمیتونم بگیرم ازش بعضی وقتا میگم یه چیزی لازم دارم اون وقت میده یعنی این اخلاق و نداره که بدون اینکه من بگم بگه بزار پول بزنم به حسابش یه وقت چیزی لازم داره خودش بخره باید من خودم زیاد بگم بعد 

به نظرتون من خیلی مراعات میکنم یا زیاده روی میکنم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خوب خرج میکنی.ولی تجربه من اینه پس انداز باید همیشه داشته باشه زن.باهاش صحبت کن ماهانه یه پولی بریزه برات دیگه خرید و همه چی پای خودت.کمتر لباس بخر و بیشتر پس انداز کن.لباسای خنثی و کاربردی بخر که هم پولت جمع بشه هم تیپ هاات تکراری نباشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
نه خوبه زیاد مراعات کنی مثل ننه من هر صد سال یک بار باید رنگ لباس ببینی

میگم دیگه نمیخوام اینجوری باشم بخاطر همین خواستم از شما ها بپرسم ببینم خیلی مراعات که نمیکنم؟😅اگه با این وجود به نظرتون مراعات میکنم یکم بیشتر کنم

نه خوب خرج میکنی.ولی تجربه من اینه پس انداز باید همیشه داشته باشه زن.باهاش صحبت کن ماهانه یه پولی بر ...

تا میتونی ذره ذره طلا دست دوم بخر .بعدا میفهمی چقدر به نفعته اینکار.اگه شوهرت از اینایی که سر هرچیزی طلاهاتو میفروشه قایمکی اینکارو کن

میگم دیگه نمیخوام اینجوری باشم بخاطر همین خواستم از شما ها بپرسم ببینم خیلی مراعات که نمیکنم؟😅اگه ب ...

پول بیشتر بگیر😉

تا میتونی ذره ذره طلا دست دوم بخر .بعدا میفهمی چقدر به نفعته اینکار.اگه شوهرت از اینایی که سر هرچیزی ...

نه یکم‌طلا دارم خودم یه چیزی میشه به شوخی میگه طلاهای تو هست دیگه اونارو میفروشیم ولی خط و نشون کشیدم واسه طلاهام که اصلا فکرشو نکنه 

میگم دیگه نمیخوام اینجوری باشم بخاطر همین خواستم از شما ها بپرسم ببینم خیلی مراعات که نمیکنم؟😅اگه ب ...

ببین اسی مثلا شما میگی شلوار نیم بوت و‌... خریدی به نظرم برای عید زیاد نخر پولشو جمع کن 

این کاربری دست سه نفره
نه یکم‌طلا دارم خودم یه چیزی میشه به شوخی میگه طلاهای تو هست دیگه اونارو میفروشیم ولی خط و نشون کشید ...

خوب میکنی طلا برای زن پشتوانه س