2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی نگرانم دارم دیوونه میشم شما مورد مشابه دیدی ؟

ن ندیدم عزیزم ولی در موردش مطالعه کردم اگه واقعا زگیل باشه عاملش ویروس hpvهستش واسه بعضیا تو اندام تناسلی دیده میشه واسه بعضیا هم تو دهان و گلو ....برید دکتر شما که هنوز مطمئن نیستین شاید افته ....اگه ویروس باشه با رعایت رژیم غذایی و خوردن ویتامین حل میشه اصلا نگرانی نداره

لا إله إلّا اللّه
ن ندیدم عزیزم ولی در موردش مطالعه کردم اگه واقعا زگیل باشه عاملش ویروس hpvهستش واسه بعضیا تو اندام ت ...

من زگیل تناسلی دارم دهنم تازگی زده مطمئنم hpv هستش واسه همین بیشتر نگرانم.

یه دکتر زنان رفتم ۲۰ روز پیش اون موقع هنوز زگیل دهن نداشتم و بهش گفتم من نگرانم بابت این زگیل گلو و اینا گف نه من احتمال نمیدم😐 حالا دیگه پیش اون نمیخوام برم ولی نمیدونم چ دکتری برم ک خوب باشه

توروخدا دعا کنین برام 

من زگیل تناسلی دارم دهنم تازگی زده مطمئنم hpv هستش واسه همین بیشتر نگرانم. یه دکتر زنان رفتم ۲۰ روز ...

خوب پس این ویروس رو داری تو بدنت ......ی دکتر خوب برو این ویروس اصلا ترسناک نیست ولی تو ایران ازش ی غول ساختن خوشبختانه این ویروس درمان داره و از بدن دفع میشه .....حتما ی دکتر خوب پیدا کن برو و استرس هم نداشته باش باید سیستم ایمنی تو قوی کنی 

لا إله إلّا اللّه
سلام. میشه بگی چه کردی برای درمان؟ 

سلام عزیزم

چندتا دکتر رفتم اولی اشتباه تشحیص داد ک زگیل دارم درصورتیکه زگیل نداشتم و اینو دکترای دیگه بهم گفتن. ولی برا انواع خطرناکش ک اتفاقا بدون زگیل هم هست باید تست داد ک من تست ندادم فعلا و واکسن گارداسیل هم زدم

سلام عزیزم چندتا دکتر رفتم اولی اشتباه تشحیص داد ک زگیل دارم درصورتیکه زگیل نداشتم و اینو دکترای دی ...

از قضا من هم تست اچ پی وی رو ۳ بار دیگه طی دوماه! تکرار کردم

و تمام منفی بود

رفتم آزمایشگاه اولی و اعتراض کردم که چرا جواب + دادید بهم و زندگیمو ریختی به هم برای ۳ماه. دست وپاشونو گم کردن. گفتن ما پول شما رو پس میدیم. احتمال اشتباه وجود داره و از این حرفا. 

جالب اینکه تمام مراجعه کننده های اون ازمایشگاه اول تستشون مثبت بود و با یه تایپ!

خلاصه اینم داستان مت

از قضا من هم تست اچ پی وی رو ۳ بار دیگه طی دوماه! تکرار کردم و تمام منفی بود رفتم آزمایشگاه اولی و ...

عزیزم دوره پنهانم داره مثل ایدز ..یا اگه زودم مبتلا شدیم آزمایش نشون میده