2777
2789
عزیزم دوره پنهانم داره مثل ایدز ..یا اگه زودم مبتلا شدیم آزمایش نشون میده

من بعد از اون ازمایش اشتباه اول چهار بار دیگر ازمایش دادم

آخرین بار رو همین دوماه پیش تو آلمان تکرار کردم

و گفتن ازمایشت منفیه

واقعا ازمایشگاهها و پزشکا بعضیاشون بی شرم و کلاهبردارن

از جمله آزمایشگاه کیمیا در کرج 

عزیزم دوره پنهانم داره مثل ایدز ..یا اگه زودم مبتلا شدیم آزمایش نشون میده

بله درست میگید 

ولی آزمایشگاه "کیمیا" واقع در چهارراه طالقانی کرج به دلیل گرون بودن کیت های آزمایش حتی نمونه ها رو آزمایش نمیکنه

یا با کیتهای قبلی انجام میده

برایراینکه فقط پولراز شما بگیره و خودش هزینه نکنه

لذا از همین تریبون اعلام میکنم 

از کرجیها خواهش میکنم

به هیچ وجه بهدآزمایشگاه کیمیا نرند.

خود دکتر آزمایشگاه چندین و چند بار با من تماس گرفت و ازم خولست بیا و پولت رو بگیر یا نمونه مجدد بیار برات رابگان انجام میدیم برا اینکه من نرم بیشتر جلوتر و شکایت نکنم. ولی منکه دستم به جایی بند نبود . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش آفت بود ولی زگیل منظورمه

دوستان زگیل یک ویروس توی بدنه بیماری پوستی و سطحی نیست که بشه با لیزر از بین برد شاید بشه پاکش کرد ولی درمان نمیشه وقتی لیزر میکنید ویروس تحریک میشه و چند برابر بر میگرده من خودم زگیل داشتم هیچ روشی در طب شیمیایی درمان کننده نیست که اگه بود اینقد مردم درگیرش نمیشدن و فقط توی دنیا سه کشور تولید کننده دارو تبخال و زگیل هستند شرکت ارگانوگلد کانادا شرکت آمریکایی قرص AHCC که توی ایران گیر نمیاد و در خود آمریکا ۱۵۰ میلیون پولشه و دوره درمانی دوساله داره و شرکت ایرانی اسمش نمیارم که داروش از همه بهتره و انحصاری خودشونه و قیمتش عالیه و ریشه‌ای درمان میکنه من خودم دوره شش ماهه استفاده کردم جواب آزمایشم منفی شد پیج مشاورشون میدم برید بگیریدclinic.hpv4

از قضا من هم تست اچ پی وی رو ۳ بار دیگه طی دوماه! تکرار کردمو تمام منفی بودرفتم آزمایشگاه اولی و اعت ...

چه استرسی کشیدید توی این سه ماه🫠

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨