2777
2789
عنوان

مرغ بلدا

106 بازدید | 12 پست

خانوما من میخوام برا فردا زرشک پلو با مرغ بزارم .مرغام خیلی مزه خاصی نمیده حالا ی دستور از نت گرفتم گفته بهترین حالت مرغه

ولی یکم ریسکه بیاید بگید پختید یا ن

رونارو مزه دار میکنی بعد کللللی پیاز نگینی تو تابه میریزی روش هویج و فلفل و سیر میریزی و مرغا و یکم روغن

تو ظرفی دیگه روغن داغ میکنی و رب و اب جوش میریز و میریز سرش.*خیلی سس کم درست کرد*

بعد یساعت درشو میبندی تا بپزه.

میشه عایا؟

من خیلی اب میریزم بعد نیم مین همش پریده☺این خیلی سس کم زد ک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بايد شعله پخش كن بذارى و شعله رو خيييلى كم بكنى. پيازها آب ميندازن.

اگر هم ميتر سى آبش تموم بشه اول كار نصف استكان هم آب بريز.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

اول مرغ رو بجوشون با اب تنها بعد پنج مین بریز بشور مرغ و قابلمه رو

بعد تو روغن داغ سرخش کن

بعد اون موادی ک گفتی با زعفرون بریز بذار بپزه.اگه کرفس داری ی تیکه بنداز

زن،زندگی،آزادی

اول پیاز داغ بعد فلفل دلمه بعد ادویه جان ادویه مرغ و زرد چوبه و فلفل بعد لیمو ارده تفت بده بعد مرغها رو بذار آبش خورده بشه جداگانه رب تفت بده بعد بریز روی مرغها و آب کم اصلی تریم توصیه آشپزی فقدر وفقدرباید شعله کم باشه

عزیزم آب کمتر بریزید بهتره

من خودم اول مرغ هارو مزه دار میکنم

سرخشون میکنم کاملا

بعدش تو ظرف دیگه پیاز رو رنده میکنم و سرخ میکنم

نمک و ادویه میزنم

بعد ابنکه پیاز سرخ شد و طلایی شد

رب گوجه میزنم بهش و خوب سرخ میکنم و با توجه به تعداد تیکه های مرغم آب میزیزم توش این شد سس مرغ

مرغ هارو تو قابلمه میچینم و سس رو بهش اضافه میکنم

میتونی مثلا برا سه تیکه مرغ یک حبه سیر و یه بند انگشت فلفل دلمه بذاری

شعله رو کم میکنم تا حسابی بپزه و به روغن بیفته

کمی آب نارنج یا آب لیمو طبیعی اضافه میکنم

آخرای پخت هم بهش زعفرون دم داده و کمی کره تفت داده اضافه میکنم 

ما مازندرانی ها به این روش مرغ مجلسی درست میکنیم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
خوب میشه ینی؟

بله خوب ميشه. كلا هرچى آب كمتر اضافه كنى طعم بهترى ميگيره. پياز زياد بريز

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز