عزیزم آب کمتر بریزید بهتره
من خودم اول مرغ هارو مزه دار میکنم
سرخشون میکنم کاملا
بعدش تو ظرف دیگه پیاز رو رنده میکنم و سرخ میکنم
نمک و ادویه میزنم
بعد ابنکه پیاز سرخ شد و طلایی شد
رب گوجه میزنم بهش و خوب سرخ میکنم و با توجه به تعداد تیکه های مرغم آب میزیزم توش این شد سس مرغ
مرغ هارو تو قابلمه میچینم و سس رو بهش اضافه میکنم
میتونی مثلا برا سه تیکه مرغ یک حبه سیر و یه بند انگشت فلفل دلمه بذاری
شعله رو کم میکنم تا حسابی بپزه و به روغن بیفته
کمی آب نارنج یا آب لیمو طبیعی اضافه میکنم
آخرای پخت هم بهش زعفرون دم داده و کمی کره تفت داده اضافه میکنم
ما مازندرانی ها به این روش مرغ مجلسی درست میکنیم