2777
2789
عنوان

کیا وسواس فکری دارن بیان 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 73 پست
وای چقد خوب خداروشکر  منم الان چند هفته ست این روش دنبال میکنم مینویسم و میسپارم یه روزای آیند ...

عزیزم هر چیز دیوانه واری ک ذهنت دستورمیده رو برعکس انجام بده

منظورم کارای غیرمنطقیه 

ذهنت خودشو گم کرده تو اگه به خواسته هاش عمل کنی خودتم دیوونه میشی

انقد ازش سرپیچی کن تا عادت کنیو برگردی روال قبل و مطمعن باش اینا ساخته ذهنته و قرار نیس اتفاق بدی بیوفته

کاربر دوسالع هستم !این کاربری جدیدمه😇

من از ۹ سالگی وسواسم شروع شد تا ۱۱ سالگی که با دارو خوب شدم نه ۱۰۰درصد ولی ۹۰درصد بهتر شدم ولی دوباره بعد اتمام دانشگام بخاطر استرس هایی که داشتم دوباره برگشت سال ۹۰ دوباره رفتم دکتر و دارو داد ولی دیگه اون داروها تاثیری نداشت الان ۳۶ سالمه هرچند وقت یکبار دکترم رو عوض میکنم ولی همچنان دچارم و با دارو کمی بهتر شدم 

دقیقا عین شمام کلی از زندگی عقب افتادم کلی ایده داشتم و دارم که همشون شروع نشده محکومن به شکست

درد مارو فقط خودمون درک میکنیم و بس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به چیزایی ک تحت کنترلم نیست فکر میکنم مثلا مرگ آدم ها فکر میکنم ک اگ یه کاری انجام بدم یا ندم از ...

شوهر منم بعد شنیدن خبر سرطان مادرش همینجوری شوک شده و الان دوماهه که فقد داره به مرگ آدما فک میکنه البته بردمش روانپزشک دارو گرفته دکتر مغز و اعصاب نوار مغزی گرفت و تشخیص حملات پانیک داد خیلی بد خیلی بد

دخترا نمیدونم چرا اما  اعلانات من باز نمیشه اگه جایی ریپلای میشم اما جواب نمیدم ناراحت نشین 😁
من به چیزایی ک تحت کنترلم نیست فکر میکنم مثلا مرگ آدم ها فکر میکنم ک اگ یه کاری انجام بدم یا ندم از ...

سوالایی که میاد تو ذهنت چیه؟مثلا مال من یه چیزای دیوونه کننده میاد مثلا میگم نباید اصلا بترسم اصلا ترس چیه ترس اشتباهه من کاملم یا قانون چیه چرا باید احترام بزارم و ...

یکسال پیش علاوه بر روانپزشک و دارو تصمیم گرفتم برم پیش روانشناس تا با مشاوره مشکلم حل شه ولی به همون یک جلسه ختم شد چون میون جلسه اول و دوم اتفاقی افتاد که دوباره پر از استرس شدم

عزیزم هر چیز دیوانه واری ک ذهنت دستورمیده رو برعکس انجام بده منظورم کارای غیرمنطقیه  ذهنت خود ...

سلام به من چیزای دیوونه وار دست میده مثلا اینکه اصلا نباید بترسم یا اینکه ترس چیه قانون چیه چرا باید بهش احترام بزاریم و اینا بعد یه دعوا که کوتاه اومدم اینطوری شدم و هی صحنه رو مرور کردم و اینطوری شدم

عزیزم هر چیز دیوانه واری ک ذهنت دستورمیده رو برعکس انجام بده منظورم کارای غیرمنطقیه  ذهنت خود ...

میترسم همه اینارو میدونم فقط میترسم

الان چجور زندگی داری از وقتی بهتر شدی؟

توعم برعکسشو انجام میدادی نترسیدی؟

من از ۹ سالگی وسواسم شروع شد تا ۱۱ سالگی که با دارو خوب شدم نه ۱۰۰درصد ولی ۹۰درصد بهتر شدم ولی دوبار ...

دقیقا

همه کلاسام و موفقیتها!دوره بارداری و همه روزا خوب زهرمار خودم کردم ک نزارم ب کسی آسیب برسه

الانم رابطم با شوهرم خراب شد

ترس از دست دادن اطرافیانم منو کشت😭

دقیقا گاهی از این فکر میترسم خدا قهرش بگیره چون واقعا بهت تلقین شده تو توان جلوگیری از اتفاقای بد رو داری و استغفرالله با خدا برابری

من ی وسواس فکری عجیب داشتم مثلا میرفتم زیرپتو یک اتفاق رو دونه ب دونه صدبار مرور میکردم یا ی صحنه ر ...

دقیقا عین یه نویسنده با گرفتن یه سر نخ میری تا ته داستان و سناریو مینویسی و متاسفانه همش هم غمگین هست

حواست بهش باشه بیچاره داره درد میکشه خیلی سخته 

اره عزیزم انشالا خدا به همه کمک کنه همه گرفتاریم😔

دخترا نمیدونم چرا اما  اعلانات من باز نمیشه اگه جایی ریپلای میشم اما جواب نمیدم ناراحت نشین 😁