2777
2789
عنوان

کیا وسواس فکری دارن بیان 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 73 پست
من قرآن و نمازم با وسواس میخوندم الان ک دیگ کلا نماز نمیخونم قرآنم خیلی کم اونم با وسواس 

وای نگو که من ترک صلات شدم یعنی خدا نکنه بخوام قرآن یا ذکر بخونم انقدر تکرار انقدر تکرار که کلا بی خیالش میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم انقد رو یچیزی ذوم کردی کیفیت و ماهیتشو برات از دست داده دیدی گاها انقد رو ی کلمه ذوم میکنیم بی ...

اره واقعا دیگه قاطی کردم نمیدونم چیکار کنم دکتر میگه وسواسه ولی هرچی دارو میخورم جواب نمیده بنظرم باید خودمو کنترلش کنم ولی نمیدونم چطوری

دقیقا منم  ینی تا آخر عمرمون اینجوریه؟!

انشالله که علم مشکل مارو حل کنه با پیشرفتش ولی تنها کسی که میتونه به ما کمک کنه خودمونیم من خیلی مطلب تو نت سرچ کردم. فعلا بهترین روش درمان این هست که از ترست فرار نکنی و بزاری اون فکر ترسناک بیاد و فقط بهش فکر کن بزار مثل یه ابر از تو سرت رد شه و تو عمل اصلا نباید کاری رو برای بار دوم تکرار کنی اینجا کلی استرس میگیری و بدتر میشی ولی باید جلوی انجام تکرار رو بگیری اصلا بگو خوب مگه من خدام من خدا نبستم من یه آدمم ضعیفم و هیچ قدرت خارق العاده ای ندارم هر اتفاقی میفته و قراره بیفته به اذن خداست و من هیچکارم .مرگ و زندگی هیچکس در حال حاضر دست من نیست من اینجا نشستم فقط یه فکر شیطانی میاد تو ذهنم بزار بیاد  بره و گورشو گم کنه ولی جلوی تکرارات رو کم کم بگیر تا کم و کمتر شه و اضطرابت کم کم بریزه با اون فکرا فقط استمرار و خودآگاهی میخوای که حواست باشه سر انجام دادن کارها کارهاتو با آگاهی انجام بدی و متوجه موقعیت و فریب و وسوسه ذهنت باشی بگی تو فقط یه فکری بیا و زودتر برو 

میدونی هر چی ازش بگذره درمانش هم سختره پس به زمان بیشتری نیاز داری

من سه سال پیش سر همین درد کبهترین کار و شغلی که تا بحال داشتم و میتونستم داشته باشم از دست دادم همش بخاطر افکار پوچ 

جالبه این افکار پوچ رو الان تعریف کنیم برای هم کلی میخندیم ولی متاسفانه درده تو اون لحظه و بد دردی هم هست

انشالله که علم مشکل مارو حل کنه با پیشرفتش ولی تنها کسی که میتونه به ما کمک کنه خودمونیم من خیلی مطل ...

اره منم خیلی مطالب خوندم اینایی ک میگی همرو میدونم 

بهش رسیدم ک فکرم اشتباهه و غیر منطقی

اما متاسفانه هنوز باورش نکردم و همش ب خودم میگم درسته حقیقته ذهنم دیگ هیولایی ازش ساخته ک توان مقابله باهاش رو ندارم انقدر ضعیف شدم از یه دختر محکم و قوی به یه دختر فرسوده و ضعیف تبدیل شدم!زمینم زد جوری ک نمیتونم بلند شم 

بد دردیه 

میدونی هر چی ازش بگذره درمانش هم سختره پس به زمان بیشتری نیاز داری من سه سال پیش سر همین درد کبهتری ...

آدم از همه کارا همه چی عقب میندازه من همه اینارو تجربه کردم اما بازم بعضی وقتا تسلیمش میشم ک ذهنم آروم بگیره 

سلام به این تایپیک سر بزن به من کمک کرد مطالب خوبی درباره افسردگی و اضطراب و وسواس داره

لینک تایپیک درمان افسردگی : https://www.google.com/search?q=%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C+%D9%86%DB%8C+%D9%86%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&oq=&aqs=chrome.1.69i176j35i39i362l14.-1j0j7&client=ms-android-huawei-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

سلام به این تایپیک سر بزن به من کمک کرد مطالب خوبی درباره افسردگی و اضطراب و وسواس داره لینک تایپیک ...

لینک نمیاد اگر خواستید سرچ کن تجربه درمان افسردگی 

نام استارترش مامانل

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir