2777
2789
عنوان

کیا وسواس فکری دارن بیان 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 73 پست

وسواس فکری افکار شیطانیه 

برای دفعش به خدا نزدیک شید

عبادت کنید تا انرژی منفی ازتون دور شه 

جوری که با خیال راحت خودتون و اطرافیانتون رو به خدا بسپارید و نگران چیزی نباشید💚

خدایا من و همسرم رو در پناه خودت بگیر💚
رسیدم به اونجایی که خودکشی کنم ولی جرئتشو ندارم صبح تا شب میخوام فقط تو اتاقم باشم چون فقط اونجا اح ...

متاسفم عزیزم انشااله بهتر میشی

منم کم کم دارم از آدما فرار میکنم هر کیو میبینم یه مدل فکر اتفاقات بدو درمورد اون آدم یا خانواده خودم میکنم

چیزایی ک اصلا تحت کنترل من نیست !سوالای عجیب میپرسم کارای عجیب میکنم میخوام از همه دور بشم 

روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم عزیزم انشااله بهتر میشی منم کم کم دارم از آدما فرار میکنم هر کیو میبینم یه مدل فکر اتفاقات ب ...

منم وسواس فکری دارم میشه بگی سوال عجیب میپرسی یعنی چی؟ یه مثال میزنی 

دخترا نمیدونم چرا اما  اعلانات من باز نمیشه اگه جایی ریپلای میشم اما جواب نمیدم ناراحت نشین 😁
خدا کمکت کنه  ولی اینو بدان تو خیلی قوی تر از ذهنت هستی  کنترلش بگیر  اصلا بگو بذا ...

نمیتونم بخدا میترسم بدتم میلرزه تپش قلب میگیرم 

شده بود!میگم مثلا اگ این کارو کنم این هفته باید منتظر خبر بد باشم 

هفته ها ماه ا سال ها میگذره من خوب نمیشم و دارم بدتر میشم

تو خانواده و فامیل وسواس فکری ندارید؟ 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
متاسفم عزیزم انشااله بهتر میشی منم کم کم دارم از آدما فرار میکنم هر کیو میبینم یه مدل فکر اتفاقات ب ...

کلمه به کلمشو میفهمم😔

گاهی وقتا میگم کاش مشکل جسمی داشتم به جای بیماری روحی روانی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من ی وسواس فکری عجیب داشتم

مثلا میرفتم زیرپتو یک اتفاق رو دونه ب دونه صدبار مرور میکردم یا ی صحنه رو با دقت و جزعیات کامل

دیوونه شده بودم

بالاخره سعی کردم خودم خودمو درمان کنم

هر وقت این فکرا میخاست بیاد سرم ب خودم میگفتم باشه حتما جزعیاتو توذهنم مرور میکنم ولی یساعت بعد!!

انقد ذهن خودمو پیچوندم تا درست شدم

کاربر دوسالع هستم !این کاربری جدیدمه😇
تا حالا سعی کردی انجام ندی ببینی چی میشه؟

تحت کننرلم نیست عزیزم😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام منم وسواس فکری دارم میشه بدونم فکرا و سوالای شما چیه؟

اول فکرای دعواهای گذشته میومد تو ذهنم که چرا کوتاه اومدم و ترسیدم و الان سوالای عجیب و غریب میاد توذهنم 

من ی وسواس فکری عجیب داشتم مثلا میرفتم زیرپتو یک اتفاق رو دونه ب دونه صدبار مرور میکردم یا ی صحنه ر ...

وای چقد خوب خداروشکر 

منم الان چند هفته ست این روش دنبال میکنم مینویسم و میسپارم یه روزای آینده ک بهش فکر کنم

اما اینم داره خرابش میکنه 

سلام منم وسواس فکری دارم میشه بدونم فکرا و سوالای شما چیه؟  اول فکرای دعواهای گذشته میومد تو ذ ...

من به چیزایی ک تحت کنترلم نیست فکر میکنم مثلا مرگ آدم ها فکر میکنم ک اگ یه کاری انجام بدم یا ندم از مرگ آدم ها جلوگیری میکنم و نجاتشون میدم 

سرنوشت آدما دست منه