2777
2789
عنوان

خانومایی که واکسن سرخک زدن💉

858 بازدید | 18 پست

سلام. 

دوستان کیا واکسن سرخک زدن؟ بعدش عوارض داشتین؟ 

من آزمایش دادم دکتر گفت باید بزنی، اومدم بعد 2ماه از بهداشت سوال کردم ببینم میزنن یا نه میگه دکتر باید نامه بده، خودتم امضا کنی، یکم ترسيدم! 

بعدم ب این فکر افتادم اگه نامه میخواست چرا دکتر همون موقع نداد نامه رو!؟ يعني دکتره خوب نیست یا بهداشت سختگیره؟ 

کسایی ک زدن بیان راهنمایی کنن لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون این واکسن رو ک بزنی 

حق نداری تا یک ماه بعدش باردار بشی 

باید روش پیشگییری درست داشته باشی و..

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
چون این واکسن رو ک بزنی  حق نداری تا یک ماه بعدش باردار بشی  باید روش پیشگییری درست داشت ...

خانومه میگفت تا 3 ماه. 

ببخشید همشون ک احتمال خطا داره.واسه همین ترسیدم. آخه گفت مشکل ایجاد میکنه مسئولیتشم پای خودتون😟

تو دوران بارداری واکسن کزاز زدین؟  پس کلا همشون نامه میخواد!

آره....من فکر کردم چون باردارم نامه بخواد...احتمالا نامه واسه خانه بهداشته که به مسئولان مربوطه ثابت کنه دکتر تجویز کرده و اونا فکر نکنن که خانه بهداشت سوئ استفاده میکنه یا جایی میفروشه وگرنه واکسن سرخک اگه خیلی خطرناک باشه که به نوزادها نمیزننش

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............