2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جاریم سکته مغزی کرد.چند روزی تو آی سی یو بود .یک روز زنگ زدن گفتن جاریم امیدی ب زنده موندنش نیست یک لخته خون برگشته ب مغزش.دارن میبرن عملش کنن ولی دکترا قطع امید کردن.اتاق عمل و ک آماده کردن میخواستن انتقالش بدن دیدن گلی لخته تند تند داره ازش خارج میشه.خداروشکر بخیر گذشت خود دکترا میگفتن معجزه شده.

بچم ۳سالشه ازبچگی گفتن زنده نمیمونه تومورمغزی داشت توی۶ماهگی گفتن زنده نمیمونه اما امام حسین وساطت کردبرام نگهش داشت  حالش خیلی بد بود قرارشدسرشو عمل کنن دکتراگفتن۹۰درصد میمیره  به یه خانوم تومحله قبلی مادرم خیلی پاک وسربه زیره زیاد پیر نیست اما ۴۵ ایناشه ولی اصلا بادیدن چهرش من از بچگی ارامش میگرفتم وقتایی ک با مامانم میرفتیم مسجد ایشونو میدیدم همیشه بهم محبت داشت وبهم شکلات اینا میداد خلاصه ازبچگی خیلی حس خوبی بهش داشتم وهمه محله هم خوبیشومیگن گفتم برای بچم دعا کن رفتم درخونش نشناخت معرفی کردم خودمو بغلم کرد گفتم بچم مریضه براش چله ی شفا گرفت فقط رفتم بغلش گریه کردم براش دعا خوند باورم نمیشد بچم بعد عمل که بهوش اومد من حالم بد شد خودمم ۲روز بستری بودم بعد ۳ ۴ماه رفتم خونش بابت تشکر درواقع یجور معجزه بود زندگی دوباره بچم دکترا خیلی قبل عمل اذیتم کردن وگفتن نمیمونه البته اوناهم حق داشتن باید واقعیتارو یه ما میگفتن ولی بعداز عملش گفتن معجزه اس دکترا که من اینو معجزه امام حسین میدونم

بچم ۳سالشه ازبچگی گفتن زنده نمیمونه تومورمغزی داشت توی۶ماهگی گفتن زنده نمیمونه اما امام حسین وساطت ک ...

خدارو شکر عزیزم خدا حفظش کنه😍💚

الهام هستم💜
بچم ۳سالشه ازبچگی گفتن زنده نمیمونه تومورمغزی داشت توی۶ماهگی گفتن زنده نمیمونه اما امام حسین وساطت ک ...

سلام عزیزم هنوز اون خانم رو‌ میبینی خیلی دلم شکسته ازش بخواه برای سلامتی خواهرم دعا کنه😭

منم معجزه می‌خوام

سلام کاش شماره اون خانمه را میدادید 

منم خواهرم چندساله یک باسن و پاش درد میگیره جوری ک گریه میکنه دکترا گفتن از مهره کمرته..خدایا شفای عاجل و کانل همه بیماران😓😓

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز