2777
2789
عنوان

معجزه ،شفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 21 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه لطفن شمارشونو به من بدین، برای شفای مریض میخوام🥺😭

عزیزم کاربر fbc یه کلاه   بردار بود .تاحالا توی تاپیک های مذهبی نزدیک ده تا داستان مختلف طولانی تعریف کرده وهمشم گفته یه خانم باعث شفا شد .کاربر ها گزارشش زدن و تعلیق شد ایشون شماره میدادن توی خصوصی تااروم اروم به هدفشون ینی پول برسن .

لایک نکنید .توروخدا 
ميشه شماره اون خانم رو براى منم بفرستين؟ممنونم

عزیزم کاربر fbc یه کلاه   بردار بود .تاحالا توی تاپیک های مذهبی نزدیک ده تا داستان مختلف طولانی تعریف کرده وهمشم گفته یه خانم باعث شفا شد .کاربر ها گزارشش زدن و تعلیق شد ایشون شماره میدادن توی خصوصی تااروم اروم به هدفشون ینی پول برسن .

لایک نکنید .توروخدا 
بچم ۳سالشه ازبچگی گفتن زنده نمیمونه تومورمغزی داشت توی۶ماهگی گفتن زنده نمیمونه اما امام حسین وساطت ک ...

سلام عزیزم. تورو خدا بگین واسه بچه منم دعا کنه تشنج می‌کنه و دارو ها جواب نمیدن هی دوز دارو ها رو زیاد میکنن 😭

سلام من خودم تقریبا ۹ ماهی می‌شد حالم رفته رفته بدتر می‌شد هرچقدرم دکتر میرفتم نمی دونستن کلا آدم دیگه ای شده بودم خدا خواست در کسری از ثانیه نمی دونم چطور شد احساس کردم واقعا حالم خوب شده من اصلا جوری خسته می شدم اصلا نمی تونستم کار های روزمره ی خودم رو انجام بدم نمی تونستم دعا هم کنم واقعا دست خودم نبود نمی تونستم خوب گریه کنم انرزی چون خیلی پایین بود خدا روشکر الان ولی میتونم تایپ کنم منی که تازگیا حوصله اینم حتی نداشتم به خدا اعتماد کنید خدا اگه بخواد به نظر من کسی که مرگ مغزی شده درمان میشه اگه الله بخواد

اگه تونستی یک صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین ممنون 🌺