2777
2789
عنوان

آمپول hmg

451 بازدید | 23 پست

من این ماه باید برای بار دوم iui بشم، داروهام

قرص لتروزول و ٣عدد  آمپول hmg هستش، برای چیه این آمپول؟ تزریقش چطوریه؟ بار اول hcg  تزريق كرده بودم. اينم بگم تنبلی و... ندارم.  

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

برا بزرگ کردن فولیه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا رشد فولیکوله میزنی بعد هاش سی جی میزنی ک ازادبشه

امضات😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
برا بزرگ کردن فولیه

ممنونم فقط من یادم رفت از دکتر بپرسم تزریقش زیرجلدیه یا عضلانی؟ 

نمیدونم عشقم تاحالا نزدم

من زیر جلدی میزدم

دفعه اخری هم که اون ماه باردار شدم، پرستار زیر ناف ام زد

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

منم برا دومی اقدامم ولی نمیشه دکتر به منم لتروزول۳تا۷پری دوتا.اچ ام جی دوتا برای روز۸و۱۰پری.اچ سی جی هم سونو کرد روز ۱۳گفت یدونه بزنم ولی بازم پریود شدم این ماه سرخود فقط لتروزول خوردم .گفت اچ ام جی برا اینکه فولیکول هات کیفیت بهتری پیدا کنم و بزرگ بشن

خدایا شکرت بالاخره...

من زیر جلدی میزدم دفعه اخری هم که اون ماه باردار شدم، پرستار زیر ناف ام زد

ممنونم عزیزم. ایشالا منم این ماه باردار بشم ۲سال بیشتره منتظرم🙏🥺دعام کنید

ممنونم عزیزم. ایشالا منم این ماه باردار بشم ۲سال بیشتره منتظرم🙏🥺دعام کنید

ایشاله ایشاله💚

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

منم برا دومی اقدامم ولی نمیشه دکتر به منم لتروزول۳تا۷پری دوتا.اچ ام جی دوتا برای روز۸و۱۰پری.اچ سی جی ...

وای کاش سر خود لتروزول نمی خوردی... منم این کارو کردم دچار کیست شدم مجبور شدم قرص جلوگیری بخورم. شما که یه بچه داری رها کن خودتو استرس نداشته باش ایشالا زود باردار میشی.

برای منم دعا کن بچه اولمه یه دونه میخوام فقط 🥺

عضلانی من میزنم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
عضلانی من میزنم

عزیزم متولد ۶۶هستی؟ همسن هستیم ایشالا امسال مادر بشیم هر دو. من دو ساله اقدامم🥺