1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
برا رشد فولیکوله میزنی بعد هاش سی جی میزنی ک ازادبشه
امضات😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
ممنونم فقط من یادم رفت از دکتر بپرسم تزریقش زیرجلدیه یا عضلانی؟
نمیدونم عشقم تاحالا نزدم
منم برا دومی اقدامم ولی نمیشه دکتر به منم لتروزول۳تا۷پری دوتا.اچ ام جی دوتا برای روز۸و۱۰پری.اچ سی جی هم سونو کرد روز ۱۳گفت یدونه بزنم ولی بازم پریود شدم این ماه سرخود فقط لتروزول خوردم .گفت اچ ام جی برا اینکه فولیکول هات کیفیت بهتری پیدا کنم و بزرگ بشن