2777
2789
عنوان

آمپول hmg

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 23 پست
وای کاش سر خود لتروزول نمی خوردی... منم این کارو کردم دچار کیست شدم مجبور شدم قرص جلوگیری بخورم. شما ...

ممنونم انشاا...شما هم جواب بگیری. تاروز ۱۵کیت گذاشتم هر دو پررنگ شده بودامروز ۱۷سیکلمه زیر دلم دوبار تیر کشید جوری که داد زدم از درد امکان داره که الان تخمکم آزاد شده باشه بچه ها؟

خدایا شکرت بالاخره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم متولد ۶۶هستی؟ همسن هستیم ایشالا امسال مادر بشیم هر دو. من دو ساله اقدامم🥺

اره عزیزم من امسال میشه ۹سال ک اقدامم خستم دیگ

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اره عزیزم من امسال میشه ۹سال ک اقدامم خستم دیگ

خب دلیلش چی بوده؟ ivf كردي تا حالا؟ من و همسرم همه ازمایشا رو دادیم خوب بوده، اما دکترم می گه گاهی بی دلیل بارداری اتفاق نمی افته بطور طبیعی. من یه iui منفي داشتم مرداد ماه انجام دادم، دکترم گفته دوبار دیگه iui كنم اگر جواب نگرفتم ivf.

خب دلیلش چی بوده؟ ivf كردي تا حالا؟ من و همسرم همه ازمایشا رو دادیم خوب بوده، اما دکترم می گه گاهی ب ...

منم مث تو میگن همه چی خوبه ولی نمیشخ..اره کردم ای وی اف نشد...۶بارم ای یو ای نشد..کجا میری دکتر؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
منم مث تو میگن همه چی خوبه ولی نمیشخ..اره کردم ای وی اف نشد...۶بارم ای یو ای نشد..کجا میری دکتر؟

من اصفهان هستم عزیزم

راستش خیلی ناراحت شدم ... اخه چرا با ivf هم نگرفت؟ آزمایش ایمنی انعقادی دادی؟ از اشناهامون یه خانم مشکل داشت از انتقال تا زابمانش روزی یه امپول باید میزد

من اصفهان هستم عزیزم راستش خیلی ناراحت شدم ... اخه چرا با ivf هم نگرفت؟ آزمایش ایمنی انعقادی دادی؟ ...

نمیدونم والا..ن ندادم ازمایش ایمنی شما دادی؟ ب من نگف دکتر بده

نمیدونم والا..ن ندادم ازمایش ایمنی شما دادی؟ ب من نگف دکتر بده

معمولا وقتی ivf منفي میشه تجویز می کنن این ازمایشو. عزیزم خودت برو پیش متخصص ژنتیک و یا ایمونولوژی بگو برات بنویسن سریعا انجام بده ایشالا درست میشه 

وقتی مشکل ایمنی داشته باشی بدن جنینی رو که تشکیل میشه به عنوان یه موجود مزاحم میشناسه و پس میزنه باید کل دوران بارداری امپول سرکوب کننده ایمنی بزنی تا جنین رشد کنه. خیلی ساده سعی کردم بگم . حتما پی گیری کن ممکنه مشکلت این باشه. این دکترا واقعا نمی دونم چرا ادمو درست راهنمایی نمی کنن. 

معمولا وقتی ivf منفي میشه تجویز می کنن این ازمایشو. عزیزم خودت برو پیش متخصص ژنتیک و یا ایمونولوژی ب ...

مرسی عزیزم...ولی برا ماها ک ناباروری مون ناشناختس خیلی سختره چون ای وی افم جوابگو نیست نمیدونم بخدا ایشالا جفتمون نتیجه بگیریم