2777
2789
عنوان

خیلی سخته.....

287 بازدید | 29 پست

دوقلو دارم دوسالشونه  دست تنها .شهر غریب ... واقعا دارم دیونه میشم ..نمیدونم چیکاررکنم هیچ وقتی برا خودم ندارم. بجه ها شیطونی  میکنن  دلم میخاد  گریه کنم  واقعا راه حل بدین چه کنم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی سخته 

باید تحمل کنی

انشالله دو سال دیگه هیچ خبری از خستگی الانت نیست

میتونم بهترین قهوه رو براتون بگیرم حتی تک نیت امتحان کن مشتری خودم میشی😊البته تو موفق میشی من مطمعنم تو بهترینی برام صلوات بفرست تا سلامتیمو به دست بیارم💞☕
عزیزم خیلی سخته  باید تحمل کنی انشالله دو سال دیگه هیچ خبری از خستگی الانت نیست

شوهرم خونه نیس تا ۶ عصر ... مثلا امروز بچه گریه بلند شدم شیر درست کنم براش  میگه نه نرو ..شیر میخام ..آخه من چطور هم بمونم هم شیر درست کنم بدم ...واقعا کلافه کنندس

نمیمونن خیلی وابسته بهم هستن... معذرت میخام اگه‌سرویس بهداشتی هم بدم پشت در باید بمونن و گریه که بیا ...

با مهد کودک خوب میشه همه چی دو سه روز شاید اذیت کنن بگن نه ولی برن بهشون خوش بگذره دیگه لحظه شماری میکنن

میتونم بهترین قهوه رو براتون بگیرم حتی تک نیت امتحان کن مشتری خودم میشی😊البته تو موفق میشی من مطمعنم تو بهترینی برام صلوات بفرست تا سلامتیمو به دست بیارم💞☕

یه پرستار بگیر با خودت تو خونه بعد کم کم به اون هم وابسته میشن بزار پیش اون و برو کلاسی بیرونی جایی یا ببرشون پارک بچه ها رو می بینن کم کم وابستگیشون کم میشه کاش نمیرفتید شهر غریب 

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی