2821
2789
عنوان

خیلی سخته.....

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 29 پست

آخه از یطرفم حرف اطرافیان بیشتر اذیتم میکنه  تا میگم بجه اذیت میکنه  ..... میگه خواستی بچه نخای ... منم بعد ۶ سال بچه دار شدم.. ولی کسی تا دوقلو نداشته باشه نمیتونه درک کنه رفتار  دوقلو چطوره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوتا دارم یکسال و دوسال شهر غریب ،دست تنها..منم ستشویی رفتنی گریه میکردن ازتو براشون شعر میخونم و باهاشون حرف میزنم ..یه تاب گرفتم هر هرکدوم خیلی حوصلش سر رفت میزارم ..کاغذ میدم پسر بزگم تیکه تیکه کنه ..ظرفای سبک و پلاستیکی کابینتهارو میزارم وسط و......ولی با این خال خیای وقتا بدقلق و بی حدصله میشن ..اگه بشه بیرون ببری خوبه که با این آلودگی و سردی اونم ممکن نیست 

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

آخه از یطرفم حرف اطرافیان بیشتر اذیتم میکنه  تا میگم بجه اذیت میکنه  ..... میگه خواستی بچه ...

من درکت میکنم واسه منم بعد ۷ سال بود..چند سالته؟تهرانی؟باز دو قلونیازاشون یکسانه شیر به شیر هم سختیتی خودشو داره

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

یه پرستار بگیر با خودت تو خونه بعد کم کم به اون هم وابسته میشن بزار پیش اون و برو کلاسی بیرونی جایی ...

بخاطر کار شوهرم مجبوریم اینجا باشیم .... بجه های من خیلی  اخلاق بدی دارن...دوتاشون دخترن.بعد اگه یه آقایی به غیر از بابای خودم و داداش خودم ببینن محکم بغلو می‌چسبند و گریه که این چرا اینجا...سوار آژانس نمیتونم بشم که خانما ترس دارن..با بعضی خانما هم همینطورن ولی کم وبیش

بزارشون رو کابینت کارتو بکن

وای پیشم نیستی ببینی چه کارایی میکنن...  شبا یه لحظه من پایین پام وایسادن که شیر درست کنم  شاید ۴بار باید بگم دست نزن الان آب میریزه.قوطی شیر برمیدارن سر شیشه برمیدارن ..میگم چون دوتاس کنترلش سخته. یدفعه یه قوطی شیر رو خالی کردن رو فرش

نمیمونن خیلی وابسته بهم هستن... معذرت میخام اگه‌سرویس بهداشتی هم بدم پشت در باید بمونن و گریه که بیا ...

عادت میکنن چندبار میری پشت در کلاسشون تو مهد میشینی بچه ها رو میبینن که نشستن بازی میکنن یادشون میره 

الان طبیعیه که وابسته ان چون همش باشمان صبح و شب 

فقط لبخند بزن 🫶🏻
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز