سلام دوستان من از 3سال عقدم از وقتی عقد کردم شوهرم اصلاا نمیزاره با خانواده مادرم رفت و آمد کنم چون یکم مغرور تشریف دارن الان زن پایین زایمان کرده رابطم با این داییم خوبه و میخوام برم دیدنش ولی دایی ها و خاله ها دیگمم که سه ساله ندیدمشونم اونجا هستن حالا من خجالت میکشم برم
ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با تشکر
اره برو چرا نریی تازه یه هدیه هم ببر یعنی چی،شوهرت معروره شما رو خواسته خانوادتم باید بخواد ببخشید شما همینطورتو وسط بیابون عین بوته رشد نکردین که خانواده دارین فامیل دارین
کاری با زنداییت ندارم حالا، اذیت نمیشی که شوهرت از وقتی اومده از فامیل جدا شدی؟چه دلیلی داره ادم با فامیلش رفتوامد نکنه خیی رفتار زشتیه من جات بودم قبل اینکه سه سال بگذره روی این ادم به اصللاح شوهر تجدید نظر میکردم
مثل منی مردم شانس دارن دختر جاریم همسن منه نامزد کرده کلا پدر مادرشو ول کرد اومده سمت اینا ولی من حق حرف زدن با خانوامو ندارم بنظر من اینجور مردا بدرد زندگی نمیخورن ادمو نابود میکنن
ولی خب اگه کنایه و تیکه انداختن یا خدت یا مامانت بفهمونید ک معذوریت داشتی برا مراسم اونا
ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با تشکر