2777
2789
عنوان

زایمان زن دایی

296 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من از 3سال عقدم از وقتی عقد کردم شوهرم اصلاا نمیزاره با خانواده مادرم رفت و آمد کنم چون یکم مغرور تشریف دارن الان زن پایین زایمان کرده رابطم با این داییم خوبه و می‌خوام برم دیدنش ولی دایی ها و خاله ها دیگمم که سه ساله ندیدمشونم اونجا هستن حالا من خجالت میکشم برم 

به نظر شما برم یا نه 😑

تعداد رای : 4
نظرسنجی
.
2
50%
.
2
50%

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ی وقتی برو اونا نباشن 

چون ناراحت میشن چرا تو مراسم اونا نبودی

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

کاری با زنداییت ندارم حالا، اذیت نمیشی که شوهرت از وقتی اومده از فامیل جدا شدی؟چه دلیلی داره ادم با فامیلش رفتوامد نکنه خیی رفتار زشتیه من جات بودم قبل اینکه سه سال بگذره روی این ادم به اصللاح شوهر تجدید نظر میکردم

مادرم میگه یا امروز با من میای بریم یا ازت نمی‌گذرم ☹️

خب برو اونجا اتفاقا خوبه اونام میبینی دیداری تازه کردی

ولی خب اگه کنایه و تیکه انداختن یا خدت یا مامانت بفهمونید ک معذوریت داشتی برا مراسم اونا

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  
خب عزیزم خانواده مادرمم با ما رفت و آمدی ندارن 

اگه توبری اونام میان

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...