2777
2789
عنوان

زرشک پلو با مرغ یا جوجه کباب؟؟

1688 بازدید | 34 پست

امشب مهمون دارم، ما کلا رسم خانوادمون اینع که یه غذا درست می‌کنیم. حالا بنظرتون جوجه درست کنم یا پلو مرغ؟شما میرید مهمون دوست دارید کدومشو بخورید

عشق چون آید برد هوش دل فرزانه را...

جوجه

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شخصه جوجه کباب چون خشکه حتما باید در کنار غذای دیگ باشه...وقتی ی مدله زرشک پلو رو ترجیح میدم 

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

هردوش خوبه ببین کدوم راحتتری و به ذائقه مهمونات کدوم بهتر

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من عاشق جوجه هستم ولی تو مهمونی اگه صمیمی نیستید جوجه دردسر داره هی باید بری تو حیاط ( البته شاید هم جوجه تو فر یا ماهی تابه درست می‌کنی ) ولی زرشک پلو راحتره

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍