2777
2789

بچه ها من حدود ی سالی هست لنز میزارم. البته وقتایی تو خونم‌نمیزارم. حس میکنم وقتایی ک لنز میزارم همه جارو یه خورده سفید میبینم . ینی مث مه میمونه😒😑دور نورهایی مث لامپ هم یه هاله ای از نور میبینم .این موقعیت واس کسی پیش اومده؟ 

مامان لیام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۳ساله لنز می ذارم. به چند دلیل این اتفاق میوفته و واقعا عذاب اوره. 

۱/مارک لنز به چشم شما نمیسازه. 

۲/لنز تاریخش در حال اتمامه

۳لنزت کثیفه که این سومی هم لنز باید عوض بشه چون هر چقدرو با قرص تمیز کنی مثل اول نمیشه

من ۱۳ساله لنز می ذارم. به چند دلیل این اتفاق میوفته و واقعا عذاب اوره.  ۱/مارک لنز به چشم شما ...

اقدام نکردی برای حذف عینک؟ ۱۳ ساله از لنز استفاده میکنی شماره چشمتو بالا نبرده؟ من فک میکنم تو همین ی سال چشم راستم ضعیف تر شده 😣

مامان لیام

اقدام نکردی برای حذف عینک؟ ۱۳ ساله از لنز استفاده میکنی شماره چشمتو بالا نبرده؟ من فک میکنم تو همین ...

نه عزیزم. ضعیفی ربطی به استفاده از لنز نداره. ولی لنز باعث نازک شدن قرنیه چشم میشه