2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری

715 بازدید | 71 پست

بچه ها ممکنه بخندیدبهم که امروز روز دعاو نیایش هست این چ تاپیکی هست ولی به مشاوره تون نیاز دارم

به نظرتون با ۵۰میلیون چکارمیشه کرد که سرمایه گذاری خوبی باشه.البته غیرازخریدطلا

دریایی ام و نیست باکم ازطوفان  دریاهمه عمرخوابش آشفته ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه طلابااین سرعت که رفته بالا ممکنه یهوسقوط کنه قیمتش

شاغلی یانه؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

آخه طلابااین سرعت که رفته بالا ممکنه یهوسقوط کنه قیمتش

من طلای نو خریدم ضرر کردم ولی مطمئن باش تو دراز مدت سوده بعدم ب این سرعت نرفته بالا چند ماهه کلا قیمت جهانی رفته بالا ولی تو دست دو بگیر با درصد پایین 

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
من طلای نو خریدم ضرر کردم ولی مطمئن باش تو دراز مدت سوده بعدم ب این سرعت نرفته بالا چند ماهه کلا قیم ...

بله بایدهمین کارو بکنم.طلای نو خیلی زور داره قیمت دست مزد و مالیلتش ازخود طلابیشتردرمیاد

یه سری مغازه ها هستن فقط طلای بدون اجرت میفروشن 

و چون دست دوم هست فقط 9 درصد سود ازش می گیرن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بله بایدهمین کارو بکنم.طلای نو خیلی زور داره قیمت دست مزد و مالیلتش ازخود طلابیشتردرمیاد

من اخه اصلا طلا نداشتم گفتم نو بخرم ی موقع خواستم استفاده کنم ازین بعد میخوام کلا دست دو بگیرم خیلی به صرفه اس و سود فقط از جای مطمئن با فاکتور بگیر

شاغلی یانه؟

قبلا بودم ولی الان نه

یه صندوق قرعه کشی دوستانه گذاشته بودیم به اسمم درومده میترسم خرج بشه بره بخاطرهمون دارم نظرخواهی میکنم.همسرمن دوست داره هرچی دستمون میادخرج کنیم بخاطر همین تو این چندسال نتونستیم یه ماشین حتی بخریم

یه سری مغازه ها هستن فقط طلای بدون اجرت میفروشن  و چون دست دوم هست فقط 9 درصد سود ازش می گیرن

من طلای نو نه درصد گرفتم دست دو سه چهار درصده بگردین جای مناسب

من طلای نو خریدم ضرر کردم ولی مطمئن باش تو دراز مدت سوده بعدم ب این سرعت نرفته بالا چند ماهه کلا قیم ...

وقتی اون قبلاطلااومدرو۱۴۵۰ همسرم برام طلاخرید گرمی ۱۷۶۰افتادن طلا سقوط کردرو۱۲۰۰باخودم فکرکردم چقدراشتباه کردم کاش صبرمیکردم بعدگفتم حداقل تادوسال آینده نمیفروشی پس فکرنکن الان طلارسیدبه ۲تومن  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم اگه شاغل نیستی،باهاش یه کاری رو شروع کن که ازش به درامد برسی،من خیلی دوست داشتم سرمایه ای داشت ...

آخه بااین سرمایه چه کاری؟