2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 71 پست
قبلا بودم ولی الان نه یه صندوق قرعه کشی دوستانه گذاشته بودیم به اسمم درومده میترسم خرج بشه بره بخاط ...

میخواستم بگم وام بگیرپس الان یازودبده طلا یاسپرده کن بگوقابل برداشت نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من طلای نو نه درصد گرفتم دست دو سه چهار درصده بگردین جای مناسب

عه واقعا؟

کدوم شهری

جدیدا گرفتی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
وقتی اون قبلاطلااومدرو۱۴۵۰ همسرم برام طلاخرید گرمی ۱۷۶۰افتادن طلا سقوط کردرو۱۲۰۰باخودم فکرکردم چقدرا ...

الان قیمت جهانی رفته بالا فکر نکنم بیاد پایین باز با خودته منم از ۱۵۰۰ معطل کردم اخرش دیگه رفتم خریدم

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
وقتی اون قبلاطلااومدرو۱۴۵۰ همسرم برام طلاخرید گرمی ۱۷۶۰افتادن طلا سقوط کردرو۱۲۰۰باخودم فکرکردم چقدرا ...

من ۲۰۰گرم طلا داشتم ۹۰گرم هم برای مجردیام بودپیش مامانم امانت

وقتی ازخونه پدرشوهرم میخواستیم اسباب کشی کنیم قصدمون مستاجری بود ولی طلاهامو همه رو فروختم یعنی دوسوم پول خونمونو من دادم صاحبخونه شدیم.روزبه روز همه چی وحشتناک میره بالا خیییلی بده.

دریایی ام و نیست باکم ازطوفان  دریاهمه عمرخوابش آشفته ست
من ۲۰۰گرم طلا داشتم ۹۰گرم هم برای مجردیام بودپیش مامانم امانت وقتی ازخونه پدرشوهرم میخواستیم اسباب ...

پس خونه داری طلابخرلذتشوببر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم میتونی دلار بخری  دلار دولتی بخر از بانک خیلی از دلار بیرون ارزونتر در میاد فک کنم تا دو ...

ععع چ خوب اصلا بهش فکرنکرده بودم مرسی

پس خونه داری طلابخرلذتشوببر

خونمون خیلی کوچیکه تو این چندسال دست و پازدم عوض کنم دوخوابه بگیرم نشد که نشد هفته ای میره بالا

خونمون خیلی کوچیکه تو این چندسال دست و پازدم عوض کنم دوخوابه بگیرم نشد که نشد هفته ای میره بالا

همسرمم ازوام مسکن متنفره .بدون وام مسکن هم اصلا امکانش نیست

فعلاپولاتوتبدیل کن همسرت ذره دره تموم نکنه همسرمن دست به قرضش خوبه منم ۱۰۰۰تومنم نمیزارم توکارتش🙂