لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من طلای نو نه درصد گرفتم دست دو سه چهار درصده بگردین جای مناسب
عه واقعا؟
کدوم شهری
جدیدا گرفتی؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
من ۲۰۰گرم طلا داشتم ۹۰گرم هم برای مجردیام بودپیش مامانم امانت
وقتی ازخونه پدرشوهرم میخواستیم اسباب کشی کنیم قصدمون مستاجری بود ولی طلاهامو همه رو فروختم یعنی دوسوم پول خونمونو من دادم صاحبخونه شدیم.روزبه روز همه چی وحشتناک میره بالا خیییلی بده.
دریایی ام و نیست باکم ازطوفان دریاهمه عمرخوابش آشفته ست
من ۲۰۰گرم طلا داشتم ۹۰گرم هم برای مجردیام بودپیش مامانم امانت وقتی ازخونه پدرشوهرم میخواستیم اسباب ...
پس خونه داری طلابخرلذتشوببر
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
خونمون خیلی کوچیکه تو این چندسال دست و پازدم عوض کنم دوخوابه بگیرم نشد که نشد هفته ای میره بالا
فعلاپولاتوتبدیل کن همسرت ذره دره تموم نکنه همسرمن دست به قرضش خوبه منم ۱۰۰۰تومنم نمیزارم توکارتش🙂