zzzzzbbbb مدیر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 28 عنوان رانندگی | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 20 پست من یه ساله گواهینامه دارم ولی شوهرم ماشین نمیده رانندگی کنم ولی هی میگه یاد میدم تو قشنگ یاد نگرفتی ولی نمیدونم کی اون روز میشه که یاد بده 1401/11/06 | 05:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zzzzzbbbb مدیر استارتر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 28 بگو عزیزم از نظر من بعد این همه صبوری الان وقتش رسیده . برو فرداش ثبت نام کن دیگه نمیتونه مخالفت کنه ... دقیقا بایدخودم وارد عمل بشم تو فامیلمون همه بعد من رفتن برا گواهینامه جالب اینجاس همه الان میرونن ولی من هنوز نه
مارگارت۲۰ عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2025 منم همین مشکلو داشتم یواشکی یاد گرفتم دو ماه ماموریتی رفته بود سفر با پرواز منم زدم به ماشینش روندمش الان هنوز بین شهری نمیذاره برونم می ترسونم یا با ماشین دنده اتوماتیک می ترسونم
zzzzzbbbb مدیر استارتر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 28 منم همین مشکلو داشتم یواشکی یاد گرفتم دو ماه ماموریتی رفته بود سفر با پرواز منم زدم به ... اخلاق بد مردا همینه فک میکنن زنا نمیتونن اصلا راننده ماهری بشن همشن میترسونن
مارگارت۲۰ عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2025 اخلاق بد مردا همینه فک میکنن زنا نمیتونن اصلا راننده ماهری بشن همشن میترسونن الآنم که منو می ترسونه می تونم غلبه کنم ولی نیازی ندارم به بین شهری و ماشین اون ..... بی خیالم از این لحاظ
dokhtarakranginkaman عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 809 من شوهرم وقتی میذاشت بشینم باید صددفه میگفتم همش میگفت امشب ن خستم یا نمیشه خیابون شلوغه وقتیم میداد ... دقیقا داداش من 😂 همین مدل
zzzzzbbbb مدیر استارتر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 28 الآنم که منو می ترسونه می تونم غلبه کنم ولی نیازی ندارم به بین شهری و ماشین اون ..... بی خیالم از ای ... خودت ماشن داری