من که امروز تا ۱۲ خواب بودم اما نمیدونم چرا الان خوابم نمیبره..
زیر دلمم درد میکنه ی کم ...کسی میدونه علتش چی میتونه باشه زیر دل درد؟!
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
ببخشید سوتفاهم نشه مگ مادر پدرا میرن زیر ی سقف اقا دوسش داره مگ نمیگن اشتباهع بزار تجربه کنن بزار حسرت زندگی با عشقشون ب دلشون نمونه
کاش مادر پدرای ایرانی دس از این گیر ها وردارن .:)💔
یه صلوات مهمونم میکنی به عشقم برسم؟مرسی..👣 _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،، ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶♀️🚬
شستیش اساسی ..پهنش نکردی رو طناب ...الان با چروک های روحی که بهش هدیه دادی میسوزه و میسازه
خخ.ی آدمایی رو دیدین خودشون چیزی و میخان ولی میگن اگ بگن نکنه طرف بگه اول تو گفتی اینم اینجوری البته خواستگار بود منتظر من بگم حسمو بعد منم اون حرفو زدم الان زده به کار بهانه که من اصلا زن نمیخوام ولی متاسفانه حس من بهش تغیر کرده.چون اولین بار فقط خواستم ول کنن و دیگه نیان به حدی برام مهم نبود که با کفش پاره رفتم دیدنش خخخ
فکر کنم مناسب حالش بود.... قشنگ توصیف کردم چکارش کرده
فکر نکنم به شدت مغرور ولی یه چیزی دیگ اینکه اومد حرف بزنیم اول اولش گفتم لطفا گوشیتو خاموش کن گفت یعنی ممکن من صدا و اینا ضبط کنم گفتم هر این معلوم بود این اتیشش زده خخخ ولی دیگ گفتمو رفت البته الان افتادم به چه کنم چه کنم
خخ.ی آدمایی رو دیدین خودشون چیزی و میخان ولی میگن اگ بگن نکنه طرف بگه اول تو گفتی اینم اینجوری البته ...
زندگی اونجور که فکر میکنیم قشنگ نیست ....پستی و بلندی داره ... حالا بیا در این ناملایمات و مسیر زندگی با همچین افرادی هن مسیر بشیم 😱.... اینجور افراد رو باید ول کرد به امان خدا ....
کااااش.چون تک فرزندم خیلی حساسن روم پسره هم میگه اعتمادشونو جلب میکنم نگران چیزی نباش خودم درستش میک ...
پس نگران نباش گلم درست میشه امید وار باش ب روزی ک کنارشی ت خونشی خانوم خونشی فکر کن ب هرچی فکر کنی همون میشه🥲
یه صلوات مهمونم میکنی به عشقم برسم؟مرسی..👣 _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،، ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶♀️🚬
گفتم بخداهزاربار گفتم ولی میگه باشه باهاش ازدواج کن ولی قیدماروبزن
مادره دیگه عصبی میشه
شاید راهنماییم اشتباه باشه ولی اگ نزارن ی روز حسرت زندگی با عشقتو میخوری
مادرا زود نرم میشن بکشش کنار بگومیخامش مامان اجازه نمیدی باشه نده ولی ایندمو تباه میکنی رویاهامو خراب میکنی مرده متحرکم میکنی یکچند روز هم غذا نخور یواشکی بخور نفهمن شاید نرم شن🥲
مرسی حرفی بس بجا و آمورزنده بود مممنون از راهنماییتون
خواسش میکنم .....در خدمتتون هستم ....من کوچکتر از اونم که نصیحت کنم یا نگات آموزنده بگم ....منم تا اینجای مسیر زندگیم کلی اشتباه داشتم .... امیدوارم اشتباهاتی که مرتکب شدمو شما که در سن ۱۸_۲۰_۲۵سالگی هستین انجام ندین ....واقعا از ۱۸ تا ۲۵ سالگی مسیر زندگی آدم تعیین میشه که به کجاها قراره برسه ... من به این دوره میگم دوره طلایی زندگی
نونوایی رو کی برد ؟ همین قدر زمین هم یه کلی سرمایه است چرا خودش رو زمین کار نمیکنه ! بعضی م ...
اره اطرافیانم گفتن کار کنی پرو میشه ولی کار نمیکردم چیکار میکردم اول زندگی اجاره خونه مون فقط ۵۰۰ تومن بود میگفت خودت گفتی میخوام مستقل باشم حتما پولشم داری دیگه بعدها فهمیدم ک مادرش پرش میکرده خواستن مارو جدا کنن حتی واس شوهرم خواستن زن بگیرن شوهرم راضی نبوده خیر سرم عاشقم شده ولی اوایل خیلی زحر کشیدم حالا اخلاقش بهتره کارم میگه پوله بیاد دستم شروع میکنم برات طلا میخرم ۵۰ تومن پول میدم سرمایه باشه تو حسابت میدونم اگه اراده کنه میچسبه به کار اراده ش قویه ولی خیلی لجباز بود این اخلاق شو گذاشت کنار الان خیلی از زندگیم راضیم دعا کنین از این بدهی بگذرم دیگه ایشالا دغدغه پول نداشته باشم 😭