2777
2789
عنوان

چرا بیدارین...؟!😐🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 140 پست
 عزیزم هردو باید تلاش کنین بی تلاش ب هم نمی رسین  عذر میخام مادرت خوشبختی ت میخاد باید ...

واسه ماشینش راننده گرفته دنبال مغازه میگرده واسه گوشی فروشی میگه مغازه گوشی بازمیکنم داره خونه مونو درست میکنه ب قول خودش میگه هیچ بهونه ای نداشته باشن اینبار بیام و بگن نه ب مولا شناسنامتو میبرم عقدت کنم

کچه کوردی سقزی😉
هیچی مثل غرور واسه یک مرد مهم نیست ...اگه یکی بگه محاله از من بشنوی دوستت دارم ..اگه برای اون مرد او ...

چ آقای فهمیده و متشخصی...ميتونم بپرسم متولد چ سالی هستین؟!

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه ولی مامانم نمیزاره درصورتی ک تک فرزندم هستم نمیخوام دل مامانمو بشکنم

بخاطر تباهی زندگیت

خدت الویت باش محترمانه مادرتو توجیح کن ک میخای عشقتو و کوتاه نمیای 

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
واسه ماشینش راننده گرفته دنبال مغازه میگرده واسه گوشی فروشی میگه مغازه گوشی بازمیکنم داره خونه مونو ...

گلم کردی هستی؟!

امیدوارم با عشقت ب مشکل برنخوری چون کردها خیلی غیورن

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
هیچی مثل غرور واسه یک مرد مهم نیست ...اگه یکی بگه محاله از من بشنوی دوستت دارم ..اگه برای اون مرد او ...

ممنون بدبخت شستمش پس حق داشته.آدم به شدت مغروری.ولی توی مورد دوم عموش خواسته بیاد خاستگاری ک جلوشو گرفته نمیدونم شاید برا این موردم بدا غرور خودش گفته.مردا موجودات عجیبین و از شانس بد من این موجود عجیب تری

واسه ماشینش راننده گرفته دنبال مغازه میگرده واسه گوشی فروشی میگه مغازه گوشی بازمیکنم داره خونه مونو ...

😍میرسی بهش واقعا حسم میگه 

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
ببین خونواده شون اصل و نسب داشت اسم و رسم داشتن مثل خودمون خواهرش هم خوابگاهیم بود منو پیشنهاد داد گ ...

نونوایی رو کی برد ؟

همین قدر زمین هم یه کلی سرمایه است 

چرا خودش رو زمین کار نمیکنه !

بعضی مردا لش می کنند انگار 

مرد جربزه باید داشته باشه اگه جربزه داشته باشه به خاکستر دست بزنه طلا میشه 

ثروت هر مردی بالقوه و درونشه 

اینو خودت کار بکنی هم هی بدتر میشه 

خدا کمک تون کنه

گلم کردی هستی؟! امیدوارم با عشقت ب مشکل برنخوری چون کردها خیلی غیورن

بله کوردم.بااینکه خانوادم مخالفن بخدامیگه حق دارن تک فرزندی نگرانتن ولی بخدا ب پیروپیغمبرخوشبختت میکنم اعتمادشونو جلب میکنم میگه توفقط صبورباش و نگران چیزی نباش

کچه کوردی سقزی😉
ممنون بدبخت شستمش پس حق داشته.آدم به شدت مغروری.ولی توی مورد دوم عموش خواسته بیاد خاستگاری ک جلوشو گ ...

شستیش  اساسی ..پهنش نکردی رو طناب ...الان با چروک های روحی که بهش هدیه دادی میسوزه و میسازه

شستیش  اساسی ..پهنش نکردی رو طناب ...الان با چروک های روحی که بهش هدیه دادی میسوزه و میسازه

جمله خیییلی سنگین بود😶🤌