من که امروز تا ۱۲ خواب بودم اما نمیدونم چرا الان خوابم نمیبره..
زیر دلمم درد میکنه ی کم ...کسی میدونه علتش چی میتونه باشه زیر دل درد؟!
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
خداکنه.ولی اجی محاله مامانم میگه باهاش ازدواج کنی بچه ای ندارم دیگ درصورتی ک تک فرزتدم،عشقمم میگه یا ...
یه دوستی دارم ۶ سال یه پسری میخواست اونم مادرش خیلی مخالف بود در حدی که میگفت قید دخترم میزنم هیچ بیان خاستگاری خودمو اتیش میزنم ولی پای هم موندن و خداخواست بعد ۶ سال ازدواج کردن.هرچی قسمت باشه همون میشه
از اینکه شما آقا هستید همجنس خودتون میشناسید اگر کسی بهتون بگه محال از من بشنوی دوست دارم بهتون خیلی بر میخور؟یکیم اینکه اگر دختریو نخواین ولی خواستگار دیگ براش بر ناراحت میشین؟
ببین خونواده شون اصل و نسب داشت اسم و رسم داشتن مثل خودمون خواهرش هم خوابگاهیم بود منو پیشنهاد داد گفت نانوایی داریم تو نانوایی کار میکنه کلی هم زمین کشاورزی داره اما مجردیش باباش پول و سرمایه نداده زمین شم از بابا بزرگش براش به ارث رسیده بوده میکاشته بهش پول نمیداده بعد اینکه باباش فوت کرد زمین شو کاشت ولی بعذش ازدواج کردیم نه نانوایی رو دادن (باباش قول داده بوده ک اول و آخر مال خودته اینم ادامه تحصیل نداده با جون دل کار کرده) ازدواج کردیم و همه چی گرون شد خونه نداشتیم با هزار بدبختی خونه ساختیم از نانوایی اومد بیرون فقط هر سال ۲/۵ هکتار زمین داره ک اجاره میده حالام یه پولی قراره نوروز بیاد دستمون میگه اون موقع کارمو شروع میکنم ولی از اول ازدواجمون من آنلاین شاپ دارم کلی طلا فروختیم و خونه ساختیم بدون هیچ حمایت از خانواده ش یسال خونه بابام زندگی کردیم تا خونه تکمیل شه اینم بیکار میگرده زورم میاد ولی هنوز امیدوارم چون دیگه قول داد ک دیگه یه ریالم من خرج زندگی نکنم پولامو واس خودم نگه دارم
خداکنه.ولی اجی محاله مامانم میگه باهاش ازدواج کنی بچه ای ندارم دیگ درصورتی ک تک فرزتدم،عشقمم میگه یا ...
عزیزم هردو باید تلاش کنین بی تلاش ب هم نمی رسین
عذر میخام مادرت خوشبختی ت میخاد باید بزاره ت زن یکی دیگ شی ولی قلبت براکس دگ باشه خوشبختی واقعا؟
یه صلوات مهمونم میکنی به عشقم برسم؟مرسی..👣 _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،، ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶♀️🚬
یه صلوات مهمونم میکنی به عشقم برسم؟مرسی..👣 _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،، ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶♀️🚬
از اینکه شما آقا هستید همجنس خودتون میشناسید اگر کسی بهتون بگه محال از من بشنوی دوست دارم بهتون خیلی ...
هیچی مثل غرور واسه یک مرد مهم نیست ...اگه یکی بگه محاله از من بشنوی دوستت دارم ..اگه برای اون مرد اون زن مهم باشه قطعا به غرور آدم برمیخوره و ناراحت میشه .... سوال دومی رو بنظرم هرکسی یه خلقیاتی داره بسته به اون خلقیات شاید واسه طرف خوشحال کننده باشه شاید بی تفاوت شایدم ناراحت کننده ....برای من شخصا خوشحال کننده ...چون یه خانم مجرد سر و سامان میگیره و براش آرزوی خوشبختی میکنم