2777
2789
عنوان

چرا بیدارین...؟!😐🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 140 پست
خواسش میکنم .....در خدمتتون هستم ....من کوچکتر از اونم که نصیحت  کنم یا نگات آموزنده بگم ....من ...

ممنون نه 25رد کردم اینم خدایی ادم خوبی بود اما کمی عجیب البته شاید چون من با هیچ مردی هیچ وقت رابطه ای نداشتم مال اون بود ک حرف زدن بلد نبودم به شدت مهربان و احساسیم اما مقابل این بشر نمیتونم گارد نگیرم اما به شدت آرام بود یا قسمت میشه یا نه اگ بشه خوبه اگر نشه ک فکر کنم من ضربه میبینم اما از لطف شما ممنون فقط خواستم از دید یه همجنس خودش بفهمم نارحت شده یا نه جوری ک باباش میگ یبار بگو دوسش داری ک ختم به خیر شه 

گفتم مامان زندگیمو خراب نکن دوسش دارم عاشقمه ب فکرمه خوشبختم وقتی باهاشم کنارشم،میگه اینا میگذره عزی ...

نمیدونم بخدا ولی من جات بودم سخت و‌محکم میگفتم میخامش قید پدر مادرمم میزنم ولی نمیزارم بخاطر نظرشون ایندم تباه شه (نظر شخصی منه ) شما هرحور مایلید کلم راهنمایی بیجا نمیکنمت 

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون نه 25رد کردم اینم خدایی ادم خوبی بود اما کمی عجیب البته شاید چون من با هیچ مردی هیچ وقت رابطه ...

انشاااا هر چی صلاحته همون بشه و منجر به خوشبختی و آرامشت بشه ..... اول افکار بعد احساس و آخر سر عمل..... 

اره اطرافیانم گفتن کار کنی پرو میشه ولی کار نمیکردم چیکار میکردم اول زندگی اجاره خونه مون فقط ۵۰۰ تو ...

ان شاالله....

آدم نداشته باشه و گیر مشتی نامرد بیفته اینجوریه که مادر شوهرت کرد .... 

معمولا بعد ۱۵ سال زندگی ها پا می گیره اون اول هاش همیشه یه نخاله ی بی رحمی پیدا میشه که آویزون زندگی جوونی بشه حسادت چه کارها که نمیکنه 

گذشت زمان برای شما درمونه همیشه هر چی روزای سخت میرسه تاب بیار درست میشه هی ورد زبونتو دلت کن بگو این نیز بگذرد 

نمیدونم بخدا ولی من جات بودم سخت و‌محکم میگفتم میخامش قید پدر مادرمم میزنم ولی نمیزارم بخاطر ن ...

ن خودم فهمیدم این حرف روش تاثییرمیزاره چون ابروخیلی واسمون مهمه ب شوخی گفتم قیدتونو نمیزنم ولی اگ باکسی ازدواج کردم وهنوز بافرزام درارتباط باشم نگی چرا ابرومونو بردی،،اجی من تک فرزندم مامان بابام خیلی حساسن فقط منو دارن چجوری بدون رضایتشون ازدواج کنم،گفتم ب پای عشقم میمونم وبارضایت شما ازاین خونه میرم دیگ تصمیم باخودتون.پسره هم میگه بخاطرمن اصلا توروی مامانت حرف نزن دلشونونشکن من نمیزارم مال کس دیگ بشی مامال همیم فقط تاعیدصبرداشته باش خونه تموم بشه بیام خواستگاری بخدااینباربگن نه شناسنامتوبهم میدی میرم عقدت میکنم

کچه کوردی سقزی😉
ن خودم فهمیدم این حرف روش تاثییرمیزاره چون ابروخیلی واسمون مهمه ب شوخی گفتم قیدتونو نمیزنم ولی اگ با ...

درست میشه عزیزم صبور باش خانوادت هم پای ابروشون هم شده کوتاه میان دلشون نمیاد تک‌دخترشون دلش بشکنه که خدا ب مردا دلت برسونتت

برا منم دعاکن

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
ان شاالله....  آدم نداشته باشه و گیر مشتی نامرد بیفته اینجوریه که مادر شوهرت کرد ....  م ...

ای خواهر نگم چیا کشیدم من ک تک دختر بودم و تو ناز و نعمت بودم چیا کشیدم از دست این خانواده خداروشکر میکنم ک درآمد داشتم شوهرم دیگه خیلی عوض شد چون درآمد دارم خیلی دلرو جرات پیدا کردم قبلا خیلی ضعیف بودم سر هرچیزی گریه میکردم یبار مادرشوهرم به برادرشوهرم داشت تذکر میداد ک زن تون رو تربیت کنین (اینو آویزه ی گوشت کن) میدونست منم دارم میشنوم عمدی گفت ک مثلا زهر چشم بگیره ولی همون جمله ش تلنگری شد برام ک درسته ۲۵ سال مادرش اشتباه تربیتش کرده بوده ولی نباید به حال خودش بزارم منم راه شو پیدا کنم تربیتش کنم مثل بچه بزرگ کردنه یبار با دعوا یبار با محبت و خلاصه خیلی عوض شد ولی امان از جاری حسود سرتو درد نیارم فقط دعا کن برام 😭

فداتشم گلم انشاالله شماهم ب مراد دلت برسی❤❤

خدانکنه میسی😍😍

ایجاااانم منم دلم بگیره همسرم می‌فهمه یچیزی هست میگ زودبهم بگو ببینم چی شده😅

اره دقیقا اینم اینجوریه دلم گرفته باشه درجا میفهمه وقتی ن میبینتم و ن حرفی هم زده باشیم

کچه کوردی سقزی😉
اره دقیقا اینم اینجوریه دلم گرفته باشه درجا میفهمه وقتی ن میبینتم و ن حرفی هم زده باشیم

انشالله بهم دیگ برسنین گلم امشب شب آرزوهاست اولین ارزومن برای شماست شک نکنین