2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 63 پست
بارها بهش گفتم ولی اونم میگ بخاطر اینده بچمون مجبوره دور باشه و اینک میگ من زیادی سخت میگیرم

زیادی چیو سخت میگیری تو خودت بهش احتیاج داری بعد بچت به بابا میخواد بعدشم بیاد اینجا اصلا کار کنه یکم پول کمتر چیه مگه ولی کنار تو باشه ارامش داشته باشین خیالتون راحت تره درست سخته ولی خیلی چیزای دیگه عوضش الان نداری رو اون موقع داری جز یکم پول کمتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه اگر برات مهمه بجنگ و زندگیتو حفظ کن.اگه میبینی خیلیییی سرده حتی بعد ۵, ماه دلش برات تنگ نمیش ...

لایک من شوهرم کنارم ۷ روز پریود میشم نمیتونم اونطوری که میخوام باهاش خلوت کنم دلم براش تنگ میشه اون آقا هم احساس داره بالاخره انسان چطور بعد ۵ ماه دلش برای شما تنگ‌ نمیشه سرد برخورد میکنه یه کاسه ی زیر نیم کاسه اش هست 

نبند کتاب زندگی رو شاید خوشبختی تو صفحه ی بعدی باشه  
سخته ولی منم میخام اینبار که برگشت مثل خودش باشم

دقیقا هرچی بیشتر به موجودی به نام مرد توجه کنی بیشتر بهت بی محلی میکنه و اعتماد به نفس خودشو میبره بالا، باید شما هم خودتو از دسترسش دور کنی باید اون دنبال شما باشه نه شما دنبالش. 

زیادی چیو سخت میگیری تو خودت بهش احتیاج داری بعد بچت به بابا میخواد بعدشم بیاد اینجا اصلا کار کنه یک ...

اجی به نظرت انسان برای چی کار میکنه؟واسه آرامش و آسایش ولی وقتی پول داشته باشی اینارو نداشته باشی چع به درد میخوره  این همه آدم تو ایران کار میکنن یکی شوهر این دوستمون بیاد پول کمتر در بیاره ولی کنار هم خوش باشن 

دقیقا هرچی بیشتر به موجودی به نام مرد توجه کنی بیشتر بهت بی محلی میکنه و اعتماد به نفس خودشو میبره ب ...

واقعا این حرفتو خیلی قبول دارم،من ۲۲ سالمه و شوهرم ۳۰ سالشه کلا هرکسی میبینه میگ تو خیلی از شوهرت سرتر هستی از همه لحاظ اونم اوایل ازدواج خیلی دور برم میگرفت ولی الان دیگ اصلا،باور میکنی من میرم طرفش ولی اون بهم مهل نمیزاره

۲۲

واقعا جوونی و کلی حس خوب و کلی چیز که باید با همسرت تو این سن تجریه کنی از دست میدی نمیخوام ناراحتت کنم و همسرت رو قضاوت ولی اینطوری درست نیست زندگی کردن یه فکری کن 

اجی به نظرت انسان برای چی کار میکنه؟واسه آرامش و آسایش ولی وقتی پول داشته باشی اینارو نداشته باشی چع ...

خوب فدات منم همونو میگم به کم قانع باشن ولی عوضش چیزای دیگه که الان ندارن رو داشته باشن

واقعا این حرفتو خیلی قبول دارم،من ۲۲ سالمه و شوهرم ۳۰ سالشه کلا هرکسی میبینه میگ تو خیلی از شوهرت سر ...

مگه کیه که برا تو قیافه میگیره خوبه والا فکر کنم خیلی بهش بها دادی بردیش بالا 

واقعا این حرفتو خیلی قبول دارم،من ۲۲ سالمه و شوهرم ۳۰ سالشه کلا هرکسی میبینه میگ تو خیلی از شوهرت سر ...

محلش نده اصلا همشم به خودت برس. اگر حوصلت سر میره با بچت سرگرم باش خودتم کلاسی چیزی برو یا سعی کن شاغل شی. بعدشم بهش اعتماد دادی کسی زیر سر نداره؟ اخه عجیبه کسی به زنش بی محلی کنه و دست بالش خالی باشه...  متوجهی چی میگم؟ تو یه شهر دیگه هم هست کاراش کنتور نمیندازه

لایک من شوهرم کنارم ۷ روز پریود میشم نمیتونم اونطوری که میخوام باهاش خلوت کنم دلم براش تنگ میشه اون ...

ن بابا من شوهرم فقط همون روز اولی ک میاد یکم دورمو میگیره‌کارشو انجام میده بعدش دیگ تموم،اینقدر باید خودم برم طرفش و نازشو بکشم تا یکم بیاد پیشم وگرنه اگ من نرم اصلا...منم خیلی برام عجیبه عاخه فکر میکردم اوایل من خیلی زیاده خواهم ولی بعد فهمیدم نه شوهرم خیلی سرده

محلش نده اصلا همشم به خودت برس. اگر حوصلت سر میره با بچت سرگرم باش خودتم کلاسی چیزی برو یا سعی کن شا ...

اخه خیلی دیگه زیاد از حد سرد شده،گیریم اون چندماهی ک ازمن دوره جایه دیگه خودشو تخلیه میکنه،این یک ماهی ک پیشمه بیس چار ساعته پیشه منو پسرمه ولی دریغ از یکبار هم آغوشی