2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 63 پست

سلام شبتون بخیر.اولا ک چرا باید اینهمه مدت دور باشید؟زن در عرض ۵ روز ب رابطه جنسی نیاز پیدا می‌کنه چه برسه به جنس مذکر که هر لحظه امکان نیاز جنسیشون هس.نمیخوام ک ناراحتت کنم.اگر جایی هست ک نخواستی از خوانوادت دور باشی و تنها میمونه.باید بهت بگم سخت در اشتباهی.برو پیشش بمون.حتما از یه راهی خودشو ارضا می‌کنه ک بهت نیازی نداره.برای ارضا شدن یک فیلم هم کافیه... امیدوارم منظورمو بد برداشت نکنی.علاوه بر شما طبق پروفایلتون فرزند ۲ سالتون بیشتر از شما در معرض خطر روحی هستن.فرزند به پدر نیاز داره❤️

چرا باید ازت دور باشه ؟زن و شوهر باید همیشه کنار هم باشن مگه این که خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد باعث ...

اخه کلا تو کشور دیگه ای داره کار میکنه و اگر منو پسرم بخایم بریم پیشش زندگی کنیم یکی دوسال طول میکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر جز مشکل هیچی نداره چرا اکثر زنها اینقدر وابسته به شوهرن که اگه نباشه دق میکنن؟ در صورتیکه مردان ...

دقیقا برای چی باید ۵ ماه ۵ ماه دوری تحمل کنه میتونه کاملا منطقی بشینه باهاش حرف بزنه کارش خب اینارو ببره نزدیک محل کارش سکونت کنن یه انسان نیاز عاطفی داره مادی داره جنسی داره وقتی که ۵ ماه نیست هیچ کدوم از اینا رو نمیتونه برآورده کنه پس این چه همسری ؟

نبند کتاب زندگی رو شاید خوشبختی تو صفحه ی بعدی باشه  
عزیزم اگه میشد این خصلت زنا رو عوض کرد همه فکرشو کردن نمیشه لامصب اوناییی هم که تونستن عجیبه 

من که خودم تونستم و همچین خصلتی ندارم اصلا. کلا از بچگی تا الان دور مردها خط کشیدم و فقط به فکر پیشرفت خودم بودم. جز مزاحمت و پرتوقعی هیچی ندارن موجودات خودشیفته. 

اخه کلا تو کشور دیگه ای داره کار میکنه و اگر منو پسرم بخایم بریم پیشش زندگی کنیم یکی دوسال طول میکشه

اون به واسطه شغلش اگه بخواد میتونه شما رو ببره طول بکشه چه چیزی مهمتر از اوقات شماست خب وقتی آدم بدونه دو سال طول میکشه هر جور شده تحمل میکنه ولی همیشگی نباشه دوری شما

دقیقا برای چی باید ۵ ماه ۵ ماه دوری تحمل کنه میتونه کاملا منطقی بشینه باهاش حرف بزنه کارش خب اینارو ...

اصلا فکر ازدواج از پایه اشتباهه. مردها این چیزا رو حالیشون نیست. الکی دلتنگ این موجودات نباشید.

بارها بهش گفتم ولی اونم میگ بخاطر اینده بچمون مجبوره دور باشه و اینک میگ من زیادی سخت میگیرم

۵ ماه ۵ ماه نیست نیاز شما هیچ اهمیت نداره بچه کوچیک شما پدر نمیخواد شما داری سخت میگیری ؟؟؟خوبه والا

بارها بهش گفتم ولی اونم میگ بخاطر اینده بچمون مجبوره دور باشه و اینک میگ من زیادی سخت میگیرم

شما نمیتونی اون شهری بری که همسرت هس؟؟؟ خب اینکه الان اقدام کنید یکی دوسال بعد کنارشی تا اینکه برا همیشه عمرت به این روال ادامه بدین

و اینکه اگر برات مهمه بجنگ و زندگیتو حفظ کن.اگه میبینی خیلیییی سرده حتی بعد ۵, ماه دلش برات تنگ نمیشه حتما یه دلیلی داره................ دنیا بزرگه عزیزم خیلیییییی بزرگ.ب عقل و منطق صادق خودت بسنده نکن.همه رو مثل خودت یک رنگ نبین