2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 63 پست
اخه دست خودم نیست،وقتی بعد از کلی ماه میبینمش دلم میخاد همش باهم باشیم

خوب اونم باید همینجوری باشه نه که بیاد اینجوری ادم هرچقدرم سرد باشه بعد مدتها خانوادشو ببینه اینجوری کنه عجیبه🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خیلی دیگه زیاد از حد سرد شده،گیریم اون چندماهی ک ازمن دوره جایه دیگه خودشو تخلیه میکنه،این یک ما ...

ببین این مشکوکه به خیانت و رابطه احساسی با یکی دیگه، جدی میگم چون هم ازت دوره هم سرده. چون به یکی دیگه تعهد عاطفی میدن این اتفاق میوفته. باید بررسی کنی ببینی چکار میکنه شما ازش بخواه تو شهر محل کارش برای شما منزلی هرچند کوچیک تهیه کنه و بگو باید با هم زندگی کنیم ببین چی میگه

ببین این مشکوکه به خیانت و رابطه احساسی با یکی دیگه، جدی میگم چون هم ازت دوره هم سرده. چون به یکی دی ...

خودش داره کارهامون انجام میده و خیلی اصرار داره ک هرچه زودتر بریم پیشش اما کارمون بخاطر اوضاع کشور افتاد برای بعد از عید

خوب اونم باید همینجوری باشه نه که بیاد اینجوری ادم هرچقدرم سرد باشه بعد مدتها خانوادشو ببینه اینجوری ...

میگم شاید من خیلی براش عادی شدم یا چون یکم چاقتر شدم ازم بدش میاد،ولی خب مدت زیادیم نیست ک ازدواج کردیم فقط سه ساله

خودش داره کارهامون انجام میده و خیلی اصرار داره ک هرچه زودتر بریم پیشش اما کارمون بخاطر اوضاع کشور ا ...

من هرچی پیام نوشتم ونظر دادم انگار که نه انگار خوبه حالا چیز بدی نگفتمو شلوغ نیست که نرسی جواب منو بدی واقعا که باز خوبه دوستان نظر میدن راجب حرفای من😒

میگم شاید من خیلی براش عادی شدم یا چون یکم چاقتر شدم ازم بدش میاد،ولی خب مدت زیادیم نیست ک ازدواج کر ...

خوب سه سال زیاد نیست اگه زیاد بود میشه گفت عادی بعدشم مردی که زنشو بخاد به یکم چاقی ولاغری نیست اگه واقعا مهم باشه براش بهت میگه یکم وزنتو بیار پایین نه که اینجوری سرد وبیتفاوت

میگم شاید من خیلی براش عادی شدم یا چون یکم چاقتر شدم ازم بدش میاد،ولی خب مدت زیادیم نیست ک ازدواج کر ...

الهی بگردم 😔😔 طرز رفتارش باعث شده اعتماد بنفستو از دست بدی.اصلا هم اینطور فکر نکن.هرکسی در جای خودش بهترینه.و اینکه تازه زایمان کردی و تا ۳ یا ۴ سال همینه.شیر دادی و ..... 

اگه دوستت داشته باشه چاق و لاغری هیچ فرقی نمیکنه...اگه خودش اندام خوبی داره و اهل ورزش و باشگاهه.حتما توهم انجام بده.اصلا ازش عقب نمون.هرکاری کرد انجام بده.بهتر از اون انجام بده

الهی بگردم 😔😔 طرز رفتارش باعث شده اعتماد بنفستو از دست بدی.اصلا هم اینطور فکر نکن.هرکسی در جای خود ...

خودش ک فقط کار میکنه و خیلیم ب خودش نمیرسه اما درسته این رفتارش باعث شده من اعتماد ب نفسم از دست بدم

به نظرم باهاش حرف بزنی بهتره تا اینکه بشینی خودخوری کنی

اره چندین بار موقعی ک پیشم بوده بهش گفتم منم مثل همه نیاز دارم ک شوهرم حداقل اون چن روزی ک پیشمه باهام باشه،ولی هردفعه یه بهانه میاره مثلا باشه بچه رو بخابون تا بیام دیشت ک میبینم خودش از پسرمون زودتر خابیده یا مثلا گفته فردا صبح باید ماشین فلانی رو تعمیر کنم اگر الان باهم نزدیکی کنیم دیگ انرژی برای کار ندارم

اره چندین بار موقعی ک پیشم بوده بهش گفتم منم مثل همه نیاز دارم ک شوهرم حداقل اون چن روزی ک پیشمه باه ...

اولویتش‌ اصلا توزندگی چیه پوله فقط

بعدشم اینا همش بهانس کسی بخواد این‌چیزا اهمیت نمیده یه ضربالمثل قدیمی هس برا نزدیکی میگه پدر مرده هم نمیشناسه

یعنی طرف باباشم مرده باشه دلش بخواد انجام میده هیچی جلودارش نیست

اولویتش‌ اصلا توزندگی چیه پوله فقط بعدشم اینا همش بهانس کسی بخواد این‌چیزا اهمیت نمیده یه ضربالم ...

موقعی ک پیشمه آرزو میکنم ک یبارم اون بیاد طرفم یا وقتی پیش هم هستیم ب منم اهمیت بده که خاسته من چیه،خستم کرده دیگ اینبار همه سعیمو میکنم ک جلو خودمو بگیرم و پیش قدم نشم