2777
2789
عنوان

فیزیک باباخانی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 17594 بازدید | 32 پست
من کلاس آنلاین داشتم فیزیک باباخانی رو  با مزه درس میداد با شوخی و فان مطالب سخت رو حالیمون میک ...

کلاس فیزیک باباخانی رو یکی میگه خوش اخلاقه یکی میگه بداخلاقه آخرش نفهمیدیم چی شد  .شوخی کردم مهم نوع و روش تدریسه که اگه خوب باشه بقیه چیزها اهمیتی ندار مرسی از نظرات عزیزم

من کلاس فیزیک باباخانی رو آنلاین داشتم توی کارنامه خرد واقعا راضی بودم هم تدریس استاد باباخانی عالی ...

فیزیک کنکور باباخانی حضوری بهتره یا آنلاین اگر تجربه دارید اینم بگید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس فیزیک باباخانی آنلاین و حضوریش یک جزوه داره مثل هم هست هردوش خوبه فقط حضوریش گرونتره کلاس فیزیک باباخانی
من آنلاین داشتم عالی بود

بچه ها جزوه خالی فیزیک باباخانی به دردم میخوره یا حتما کلاس باید برم؟

من کلاس فیزیک باباخانی رفتم
خوبه کلاسش  سوالهای کنکور خیلی شبیه سوالهای جزوه اش بود ولی جزوه خالی به دردت نمیخوره نمیفهمی بدون کلاس

کلاس فیزیک باباخانی سطحش بالاست اگر رشته تون تجربی یا ریاضی بوده عالیه  هم تدریس و هم تستهایی که حل میکنه

ولی کلاس به درد تغییر رشته ای ها از انسانی و هنر و اینا نمیخوره باید یک پایه کوچولو حداقل داشته باشی و کلا تعطیل نباشی

صد درصد آنلاین 

مگه عهد قجره پاشی توی ترافیک کلاس حضوری بری

من کلاس فیزیک باباخانی آنلاین داشتم واقعا عالی بود

کلاس فیزیک باباخانی بی نظیره و واقعا سطح کلاساشون عالیه و واقعا این پتانسیلو دارن دانش اموزی که با فیزیک رابطه ی خوبی نداره رو به یه فرد علاقه مند به این درس تبدیل کنند لا اقل برای من به شخصه اینجوری بوده