2777
2789
عنوان

یه رفیق پسری دارم الان ۴ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 33 پست
چرا فراموش؟ اینقد مهمه ؟ سن دیگه! گناه تو چیه ۴ زودتر دنیا اومدی گناه اون چیه دیرتر اومده

نه ۲ سال بزرگترم من 

غیر مستقیم خیلی بهم فهمونده که دوسم داره ولی فک نکنم به دید دیگه ایی ببینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یکی تو زندگیمه خیلیییی دوسش دارم ولی نمیشه و نمیزارن بهم برسیم ولی جونمه و بخدا هرساعت هرکاری دا ...

نرسیدن خیلی سخته خیلی،منم ۵سال بایکی بودم توهمه شرایط باهم بودیم سختی وخوشیاروباهم گذروندیم ولی اخرش....

کچه کوردی سقزی😉
چی میشع اخه اگه واقعا همو دوس دارید و بهم میخورید باهم ازدواج کنید کی میگه حتما باید پسر بزرگ تر باس ...

اره ولی من خودمم جلوی اون پسر همیشه طوری رفتار کردم که فقط منو رفیقش ببینه 

میدونم اشتباه کردم ولی خب چه میدونستم یه روز من اینقد وایستش میشم یا اون وابسته ی من میشه

اختلاف سن اصلا مفهوم نداره تازه اونم چقدر دو سال!

تمام این معادلات و قرارداد ساخته ذهن و جامعست تا کی برده افکار،عقاید و نظرات دیگران باشیم 

اگر واقعا همدیگرو می خواین این دلیل اصلا قابل قبول نیست مگه اینکه واقعا قصدش ازدواج نباشه...

منم یکی تو زندگیمه خیلیییی دوسش دارم ولی نمیشه و نمیزارن بهم برسیم ولی جونمه و بخدا هرساعت هرکاری دا ...

خوشبحالت که بزرگتره 

البته اونم رلم نیس

ولی خیلی به دل نشستنیه 

اختلاف سن اصلا مفهوم نداره تازه اونم چقدر دو سال! تمام این معادلات و قرارداد ساخته ذهن و جامعست تا ...

میدونی من یه طوری رفتار کردم که شاید میترسه بیاد جلو 

نمیدونم 

نرسیدن خیلی سخته خیلی،منم ۵سال بایکی بودم توهمه شرایط باهم بودیم سختی وخوشیاروباهم گذروندیم ولی اخرش ...

😢آره فکر اینکه نبینمش دیوونم میکنه 

فعلا که هستیم باهم ولی بابام راضی نمیشه ...چون یه بار ازدواج کرده

میدونی من یه طوری رفتار کردم که شاید میترسه بیاد جلو  نمیدونم

از الان این باور رو پاک کن که اختلاف ذهن مانع ازدواجه 

چرا باید اون طور رفتار کنی مگه جنایت کردی 

روزی صد بار تکرار کن من لایق ازدواج عالی هستم ورای محدودیت سن🧚🧚💓💓