2777
2789
عنوان

یه رفیق پسری دارم الان ۴ ساله

503 بازدید | 33 پست

ازم کوچیکتره ولی واقعا پسر خیلی خوبیه و منو بخاطر خودم دوسم داره

هیچقوت نشد یه حرف بد از دهنش بیرون بیاد یا بی ادبی بکنه 

همیشه اگه ناراحتی داشتم براش مهم بوده و حواسش بود بهم

یه دفعه یه آهنگ واسم فرستاده بود میگف مامانم میخواد اینو بزاریم عروسی ( که اسم خودش و من داخلش بود😶)

خلاصه خیلی برام دوست داشتنیه و دوسش دارم 

ولی خب فک نمیکنم که هیجوقت بشه بیشتر از رفیق باشیم چون کوچکتره ازم 

نمیدونم چی میشد اگه همسن بودیم یا اون بزرگتر بود

به قول خودش میگه وای به حال روزی که باید توافقی همو فراموش کنیم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خالم و شوهرش عاشق و معشوقن از شوهرش چهار سال بزرگ‌تره 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

سن چه ربطی داره  اخه مثلا ار اگه زن از مردش بزرگ تر باشه؟ یا مثلا بخاطر حرف 4 تا خاله زنک کم عقل نمیتونین ازدواج کنین؟

آقا هستم و اگه میشه لطف کنین بخاطر مذکر بودنم الکی نی نی یار تک نکنین
به نظرم اونقدر ها هم مهم نیست من هم پسر عموم و پسر خاله م همسر هاشون ازشون بزرگ تر هستن و هیچ مشکلی ...

خب به طرز فکر پسرم بستگی داره 

چون من هیجوقت جوری وانمود نکردم که الانکه ازم کوجیکتره میتونه منو عیر از رفیقش طور دیگه ایی هم ببینه

منم یکی تو زندگیمه خیلیییی دوسش دارم ولی نمیشه و نمیزارن بهم برسیم ولی جونمه و بخدا هرساعت هرکاری داشتم شده از خواب بیدار شه اومده پیشم...😢

ولی باهمیم شکرخدا باقیش هم خدا بزرگه

رلمه و کوچیکتر هم نیس اون ۳۶ سالشه من ۲۲

ب نظرمن ولش کن ۴سال زیاده،دوستم باپسری ک ۱سال ازخودش کوچیکتربود ازدواج کرد درصورتی ک عاشق همدیگه هم بودن،الان بعد چندماه عروسی روزی هزاربارخودشو فوش میده کاش اینکارونمیکرد

کچه کوردی سقزی😉

چی میشع اخه اگه واقعا همو دوس دارید و بهم میخورید باهم ازدواج کنید کی میگه حتما باید پسر بزرگ تر باسه اخه مهم دلتون و زندگیتونه ول کنید حرف بقیرو فامیل خودت ک نمیان چ میدونم شناسنامشو نگا کنن یا فامیل اونا(میگم حتی اگه بخوان خرف در ارن)شما مبتونی ی هم سنیم اصلا کی ب کیه اخه خانواده هان ک اوناام خوشبختی شما مهمه