2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست
زنگ زدم رسالت میگه مثلا ۱۰۰بخوابونی میشه ماهی۱۱وخورده ای قسطش تازه مرات بایدتاییدکنه که شمااین مبلغ ...

ببین رسالت بیشتر برای بازاریا و شرکتهای بزرگ خوبه الان بزرگترین هلدینگها وکسب وکارها بارسالت کارمیکنن راحتم قسط پس میدن تازه باسود کم ،ولی واسه مردم عادی همون 30تومن و40تومن خوبه من مامانم هرسری 20تومن میگیره ماهی 1و580قسطشه

خداکنه بدن خیلی لازم داریم ماشین هرروز داره میره بالاقیمتش آخرش باپولی که دارم باید دوچرخه بخرم  ...

من سال گذشته ماشینم فروختم الان دوبرابر شده .الان مدل نودشو با پول پارسال احتمالأ بتونم بخرم🤷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم یه سوال ۵۰ میلیون دارم الان اگه بزارم سپرده تا مرداد ماه ۴۰۲ بهم ۵۰ تومن وام می دن؟ برای رهن خ ...

بله عزیزم بهتون میدن الان اکثر نزدیکای خودمون حتی حقوقشونم واریز میکنن حساب رسالت بخاطر امتیازش رسالت روزشمار هست،شرایطشم اعتبار سنجی هست یعنی باید حقوقت تأیید بشه که توان بازپرداخت رودارین ویک ضامن که بیمه داشته باشه حالا چه شغل آزاد چه دولتی، وقتی تأیید بشه 1هفته ای وام واریز میشه به حسابتون 

بله عزیزم بهتون میدن الان اکثر نزدیکای خودمون حتی حقوقشونم واریز میکنن حساب رسالت بخاطر امتیازش رسال ...

😍😍واییی خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی

اگه اینطور باشه ک خیلی خوبه،امیدوار شدم حتما پیگیر می شم شنبه

می دونی عزیزم قسطش چقد میشه تقریبا؟؟

😍😍واییی خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی اگه اینطور باشه ک خیلی خوبه،امیدوار شدم حتما پیگیر می شم شن ...

پرسیدم عزیزم اگه 1ساله بخوای بگیری ماهی 4میلیون 550,میتونی 25میلیون 2ساله برداری فسطش نصف میشه

من سال گذشته ماشینم فروختم الان دوبرابر شده .الان مدل نودشو با پول پارسال احتمالأ بتونم بخرم🤷

خیلی غم انگیزه😢مافروختیم جاش زمین خریدیم ولی بدون ماشین خیلی سخته دقیقادوساله که ماشین نداریم الان همسرم زنگ زده به دوستاش که شرایطی بخره منتظروام بمونیم همینجوری ماشین قیمتش میره بالا.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ببین رسالت بیشتر برای بازاریا و شرکتهای بزرگ خوبه الان بزرگترین هلدینگها وکسب وکارها بارسالت کارمیکن ...

آره دیشب یه تاپیک خوندم اونم همسرش معاون رسالت بوده میگفت شرکتای بزرگ واینا کاراشون بارسالته وحقوق کارگراشونم به رسالت میریزن،من قرض الحسنه میتونم۵۰بگیرم ماهی ۲۵۰۰بدم ولی مشکلم اینه الان میخوام قبل عید بعدعیدماشین معلوم نی چقدبره بالا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
واقعا وام ۱۸درصد اشتباه گرفتنش سودش خییییلی زیاد

درعوض پولتونمیخوابونی این وامای که پول میخوابونی میگن ۴درصد اماخواب پولوحساب کنی بدتراز۱۸درصده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یعنی فرق داره با اونی که شما میگفتی؟   چرا بلوکه میکنن؟  فرقش چیه پس؟

ببین عزیزم مهر ایران دو مدل وام داره،یکی سپرده میذاری چند ماه میگذره معدل حساب میگیرن و طبق گردش حسابت بهت وام میدن،پول خودت بلوکه نمیشه،ولی باز پرداختش معمولا بین ۱۸ ماه تا دو ساله،بسته ب مدتی سپرده خوابوندی.

ی مدل دیگه هست ک اصلا گردش حساب نداری،پولت چند ماه نمیخوابه فقط مثلا مبلغ ۵۰ تومن ی ماهه میخوابونی ۱۰۰ بهت میدن اونم با بازپرداخت سه ساله،در اینصورت پول خودت بلوکه میشه.

هر دو مدلش هم سودش ۴ درصده

ببین عزیزم مهر ایران دو مدل وام داره،یکی سپرده میذاری چند ماه میگذره معدل حساب میگیرن و طبق گردش حسا ...

چقدر خوب توضیح دادین عالی بود. ممنونم. 

فقط اون معدل حساب دقیقا چجوریه؟  

من باید پولو بخوابونم و دست نزنم یا پولو بریزم و هی ازش خرج کنم و برداشت داشته باشم؟  

چقدر زمان میبره واسه معدل حساب 50 یا 100 تومنی حدودی؟