2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23647 بازدید | 409 پست
چقدر خوب توضیح دادین عالی بود. ممنونم.  فقط اون معدل حساب دقیقا چجوریه؟   من باید پولو ب ...

معدل حساب رو بانک حساب میکنه،اگه مبلغ خاصی مد نظرتونه واسه وام،همون مبلغ رو حداقل ۴ ماه باید بخوابونید،دقیق نمیدونم ولی فکر کنم بعد از ۴ ماه نصف مبلغی ک خوابوندین رو وام میدن،شاید هم همون مبلغ رو با باز پرداخت ۱۲ ماهه.اینو باید بپرسین.

بعد هر ماه ک پول بیشتر بمونه ۴ ماه ب اقساط اضافه میشه و باز پرداختش طولانی تر میشه

معدل حساب رو بانک حساب میکنه،اگه مبلغ خاصی مد نظرتونه واسه وام،همون مبلغ رو حداقل ۴ ماه باید بخوابون ...

چقدر خوب. واقعا خیلی عالی بهم توضیح دادین. کامل فهمیدم چی به چیه. 

شما کارمند بانک هستین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیشب یه تاپیک خوندم اونم همسرش معاون رسالت بوده میگفت شرکتای بزرگ واینا کاراشون بارسالته وحقوق ک ...

درسته عزیز دلم بعد عید اصلا معلوم نیست قرار چه اتفاقی بیفته

عزیزم از همسرت بپرس هیچ بانکی توی تهران حضوری ندارن؟  فقط اینترنتیه؟  

عزیزم اگه سوالی داشتی باشماره021-4747تماس بگیر راهنماییتون می‌کنه ارتباط وامداد مشتری هست 24ساعته پاسخگوند

این وام امتیازی رو کسی میدونه چجوریه؟

اصل پول بلوکه میشه؟

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
قرض الحسنه مهر ایران فکر کنم تا ۲۰ میلیون میده یا بیشتر ... بانک سامان هم هست ولی خب کمتر از دو تا ض ...

سامان من پرسیدم سودش خیلی زیاد بود خودم سپرده دارم پشیمون شدم از وامش

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
بخدا من از شرایطش خبر ندارم که دقیق بگم چقد باید بزاری باید بری سواد کنی من پارسال پول تو حسابم زیاد ...

بانک رسالت چقدر وام داد و چقدر سود کشید؟

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤