آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پسر همسایمون اونم بنظر کراش زده بود رو من کارایی میکرد برام که برا هیچکس دیگه نمیکرد😀 خیلی دوست ...
😂😂منم یه بار روی پسر همسایه مون کراش زدم پسره اسمش دانیال بود ما خیلی زود از اون خونه اسباب کشی کردیم و رفتیم الان که یادش میفتم میگم من با چه سلیقه ای با کدوم عقل اومدم روی این کراش زدم
وای منم رو خیلیا کراش میزدم از پسرهمسایه تا سوپری محل و فک و فامیل و.... اما اولینش بابک جهانبخش بود با اهنگ چی شده اون همه احساس اینو من نمیدونم....
اول از همه بگم سالهاس خواننده خاموش بودم هی نگین تازه عضو شدی😒 مامان ی جفت شیطونم😍🤣 خوره کتاب و فیلمم ب شدت 😊😁این کاربری رو درست کردم تا تموم داستان زندگیمو تعریف کنم البته اگه ی روزی جونم بگیره😆