آقاکراش الانم قبوله؟ گرالت تو فیلم ویچر.دیمن ومپایر دایریز.دین وینچستر سوپر نچرال.اکسل ون هلسینگ.شوهر قاتله تو شنای پروانه🤤کلا مرد های خشن ومقتدر کراشمن.شوهرم میگه رودل نکنی زن🤣🤣🤣
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
آقاکراش الانم قبوله؟ گرالت تو فیلم ویچر.دیمن ومپایر دایریز.دین وینچستر سوپر نچرال.اکسل ون هلسینگ.شوه ...
عشق اول و اخرم تو سریالا دیمن و تامام
اول از همه بگم سالهاس خواننده خاموش بودم هی نگین تازه عضو شدی😒 مامان ی جفت شیطونم😍🤣 خوره کتاب و فیلمم ب شدت 😊😁این کاربری رو درست کردم تا تموم داستان زندگیمو تعریف کنم البته اگه ی روزی جونم بگیره😆
حالا عصبانی نشو یه کاراکتری پهنه دور هم کراش میزنیم روش🤣🤣🤣
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
من تازه یاد گذشته افتادم تو بچگی رو خیلیا کراش بودم😭😂😂یادش بخیر تازه میرفتم به داداشمم اول ...
وای اره منم داداشم ۴ سال ازم کوچیک تره دم به دقیقه به اون می گفتم اونم نامردی نمیکرد میرفت صاف میزاشت کف دست مامان و بابام و اونام به کودن بودنم پی می بردن😂😂
اول از همه بگم سالهاس خواننده خاموش بودم هی نگین تازه عضو شدی😒 مامان ی جفت شیطونم😍🤣 خوره کتاب و فیلمم ب شدت 😊😁این کاربری رو درست کردم تا تموم داستان زندگیمو تعریف کنم البته اگه ی روزی جونم بگیره😆