2777
2789
عنوان

جنیوپلاستی

254 بازدید | 10 پست

قراره پیش دکتر حمیدرضا فلاحی انجام بدم اگه میشناسیدش لطفا راهنماییم کنید . کارای توی اینستاش که خوب بنظر میومدن . بعد یه چیزی من۲۳ بهمن یه امتحان دارم اگه ۸ام عمل کنم بنظرتون تا اون موقع میتونم بخونم؟ نمی دونم عملمو لغو کنم یا نه . وقت دیگه ای ندارم که انجامش بدم

چی هست؟

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من ۲۰ روز پیش جنیوپلاستی انجام دادم و بخیه ها هنوز هستن و محل عمل در حال ترمیم ولی بازه هنوز

موقع خندیدن لب پایین بالاتر از حالت عادی قرار میگیره 

ینی میاد رو دندونای فک بالام کسی تجربه داره ؟ک این طبیعیه یا نه؟ینی به خاطر وجود بخیس؟و لب به حالت قبلی برمیگرده؟؟ 

سلام من ۲۰ روز پیش جنیوپلاستی انجام دادم و بخیه ها هنوز هستن و محل عمل در حال ترمیم ولی بازه هنوز م ...

عزیزم منم همین مشکلو دارم علاوه بر این چونه و لبم کج شده 

میشه از تجربیاتت بگی 

صورتم خیلی کشیده و زشت شده خالم بده

عزیزم منم همین مشکلو دارم علاوه بر این چونه و لبم کج شده میشه از تجربیاتت بگی صورتم خیلی کشیده و زشت ...

سلام عزیزم 

نمیدونم الان به دردت میخوره یا نه 

ولی تا شیش ماه اول عمل اصلا چهرت واقعی نیس 

بعدش کم کم اوکی میشی و زیباتر اون کشیدگی و بقیه مساعل برطرف میشه 

الان ک ی سال و نیم از عمل میگذره و دیگ خبری از اون داستانا نیس عالی شده❤️