2777
2789
عنوان

وقتی پدرم برام ارزوی مرگ میکنه

202 بازدید | 7 پست

فقط توی دلم میگم خدایا

اگه قرار بود اینطور بزرگ شم پس چرا اصلا خواستی من بیام تو این دنیا؟فقط برا اینکه زجر بکشم منو افریدی یعنی؟

اونم نه یبار دوبار شاید هفته ای یا گاها روزی نیست که من این حرفا و فحش رو نشنوم

الان داشت در میزد تا بلند شدم درو بازکنم چندثانیه طول کشید گفت خدا برت داره زنده نباشی با این درباز کردنت درصورتی که خودش کلید داشت...

خستم خیلی خسته...

دارم از درد میمیرم ،داروی افسردگی میخورم بخاطر کارایی که بابام باهام کرده

ارزومه یبار راحت بتونم بابا صداش کنم

منی که بابام پشت و پناه زندگیم مرد زندگیم اینه به کی تکیه کنم؟به یه مرد غریبه؟کی میتونه پناه من تو این دنیا باشه؟ 

فقط دعا کنید واسم یا امسال اون رشته ای که میخوام قبول شم و برای همیشه برم یا اینکه بمیرم

برام دعا کنید خدا بهم توان بده این پنج ماه رو معجزه کنم برسم به ارزوم...بیماریم تا الان نذاشته و  بجز خودم و خدا و دکترم هیچکس نمیفهمه دردم رو 

فردا شب که شب ارزوهاست ارزوم از خدا همینه...چون دیگه طاقت ندارم دیگه جون ندارم

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من نظر میدم

منم وقتی هم سن شما بودم همین مشکلات رو داشتم. تحقیر و تحقیر و تحقیر. نمیدونم چرا تو این سن بیشتر ما رو عذاب میدن اونم تو سنی که آدم هم بی تجربه هست و هم فوق العاده حساس. خیلی وقتا به مرگ فکر میکردم و آرزوم خودکشی بود اما گذشت....

ببینید خانم شما الان هم خیلی حساس هستید و هم کم تجربه. بد ترین قسمتش هم اینه که آدم شروع میکنه به خودخوری و ملامت خودش. تنها راه شما اینه که تا میتونید بی خیالی کنید میدنم گفتنش آسونه اما اگه هر حرفی شنیدی و هر ناسزایی یا نفرینی شنیدی بغض کنی و ناامید شی و یه گوشه کز کنی هیچ فایده ای نداره و هیچکس هم کمکت نمیکنه.

فقط یادت باشه این روزهای بد میگذره و نباید کم بیاری. حتی اگه همه تنهات بذارن!

اگه میتونی برو مشاور و اگه نمیتونی برو تو اینترنت مشاور هست و ازش کمک بخواه. اگه بتونی درست رو بخونی که چه بهتر.... ببین چند سال دیگه میبینی که بیخود خودت رو عذاب دادی و خودخوری کردی. فقط بدون این روزهای سخت میگذره اما چون نوجوان و کم تجربه ای فکر میکنی دنیا به آخر رسیده. در حالیکه اصلا اینطور نیست.

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
ببخشید من نظر میدم منم وقتی هم سن شما بودم همین مشکلات رو داشتم. تحقیر و تحقیر و تحقیر. نمیدونم چرا ...

این چه حرفیه واقعا خوشحالم کردید با پیامتون که سرشار از تجربه بود...🌹

خیلی ممنونم ازتون🌹🌹

اره من سنم هنوز خیلی کمه چندماه دیگه تازه ۱۹ سالم میشه...ولی انقدر این روزا سخت گذشته که نمیدونم چطور حتی واسه خودمم بیانشون کنم

مخصوصا اینکه پشت کنکور موندم شرایطم رو بدتر کرد...

به حزفاتون گوش میدم و سعی میکنم قوی باشم...🌹

بازم ممنونم ازتون بزرگوار🌹

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام