2777
2789
عنوان

مشکل دوستم

146 بازدید | 8 پست

سلام خانما دوست من یکی دو ترم از درس دور بود بعد الان میخواست این ترم انتخاب واحد انجام بده از کافینت پرسید بهش گفتن هنوز سایت باز نشده حالا یکی دختر همسایشون بهش گفته که مهلت انتخاب واحد تموم شده! من خودم دانشجو نیستم و اطلاعی ندارم میشه اگه کسی اطلاع داره بهم بگه که واقعا مهلتش تموم شده یا هنوز وقت هست؟ دوستم خیلی استرس گرفته دلم واسش میسوزه چون بچه شیر میده گناه داره فقط ی درس مونده میخواد پاسش کنه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ شماره ای نداره 

بعدشم الان شنید از استرس کلی گریه کرد میخواستم ببینم اگه کسی می‌دونه الان بهم بگه که بهش بگم خیالش راحت بشه گناه داره بچش شیر میخوره اینم همش استرس داره

بعدشم الان شنید از استرس کلی گریه کرد میخواستم ببینم اگه کسی می‌دونه الان بهم بگه که بهش بگم خیالش ر ...

تو سایت دانشگاه هست بگرده پیدا میکنه 

هم دانشگاهی همکلاسی چیزی نداره بگیره ازشون 

ممکنه خود آموزش انتخاب واحدشو بسته باشن باید با خود آموزش صحبت کنه و راهنمایش کنه 

تو سایت دانشگاه هست بگرده پیدا میکنه  هم دانشگاهی همکلاسی چیزی نداره بگیره ازشون  ...

مرسی از راهنماییت عزیزم. این دوستم با شوهرش بحثش شد شوهرش گوشیشو شکست بعدم نذاشت دو ترم درس بخونه الان چون فقط ی درس مونده واسش شوهرشو راضی کرده همین ی دریو بخونه و مدرکشو بگیره ولی چون گوشیش شکسته شماره های دوستاش و همدانشگاهیاش و ... نداره. بازم مرسی از اینکه جواب دادی عزیزم

مرسی از راهنماییت عزیزم. این دوستم با شوهرش بحثش شد شوهرش گوشیشو شکست بعدم نذاشت دو ترم درس بخونه ال ...

خواهش میکنم 

واقعا نمیدونم چی بگم  جای تامل داره ایشالله مشکلش با همسرش حل بشه 

احتمالا آموزش بسته براش چاره اش اینه ک حضوری بره یا زنگ بزنه

🙏🏻💝