2789
عنوان

ب دادم برسید

435 بازدید | 14 پست

سلام من ۱۹ سالمه بخداا هیچ کاری با مادرم ندارم هرچی میگه میگم چشم ولی جدید خیلی اذیتم میکنه مخصوصا از روزی که فهمیده دختر دایم داره شوهر میکنه همش بهم میگه خاک توسرت ترشیدی قیافه نداری همش میگه تا آخر عمر تف میکنم تو صورتت مثل سگ میژنمت بهت یه لقمه غذا میدم اخه من چیکار کنم؟ من فقط ۱۹ سالمه 

اصلا بهم محبت نمیکنه بخدا انقدر کم بود محبت دارم یکی بهم میگه عزیزم یا دخترم ذوق مرگ میشم 😔😔😔😔😔خواستگار دارم ولی میگه میدمت ب یه پیر مرد که بدبخت بشی دختر نباید حوشبخت بشه شاید هیچ کدوم باور نکنید ولی ب خدا بالاسرم همش راسته آروز به دل موندم یه بار بهم بگه دخترم اخه من چیکار کنم؟ وقتایی ک  از جای پره منو میندازه حموم لخت میکنه شروع میکنه کتک زدن آخرسرم هرهر میخنده میگه اخششششش خالی شدم هی میگم اخه مادر من اخع من چیکار کردم میگه چون دختری همه دخترا نحسن خدا ایشالله جون پرپرت کنه عمرتو بده به پسرم کمکم کنید ترو خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو آدرس خانه سلامت دختران تو شهرتونو بگیر و از اونا کمک بخواه

اونجا با هدف کمک به دخترایی مث تو احداث شده. میتونی هم بری اورژانس اجتماعی یا بهزیستی و شرایطتو بهشون بگی تا کمکت کنن

امیدوارم خدا نجاتت بده دختر خوب