اره وقتی موهات باز باشه یا تکون بدی خوش بوعه نه ضرر نداره مدلای ساده و شاین دار داره که شاین دارش ...
ی فروشگاه بلدم تو شهرمون اون داره قیمتاشم خیلی خوبه پس برم بگیرم مرسی گلی
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟
بنظرم داشته باشیم بعضی وقتا بزنیم .مهمونی جایی. یا وقتی خیلی خوشگل میکنیم حالمون خوبه😁
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
فقط بعد حموم که موهات خشک شد به ساقه موهات بزن اصلا به ریشه موهات نباید بزنی قربونت
مرسی عزیزم