2789
عنوان

عطر مو/📷💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4183 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه عکسی که شما فرستادید مارکش بهتر از عکسی که من گذاشتم نیست؟

بخدا نمیدونم کدوم بهتره.  ولی اون روزی که رفته بودم بخرم ازین مدلا که شما عکس گذاشتی داشتن هر کدوم بو کردم بوهاشون ملایم بود و خیلی هم رقیق و ابکی بودن.  بعد اینو اورد این خیلی بوش عالیه و هم اینکه سفتره موادش.  

بخدا نمیدونم کدوم بهتره.  ولی اون روزی که رفته بودم بخرم ازین مدلا که شما عکس گذاشتی داشتن هر ک ...

پس درسته دیگه👌👌

منم برم مثل عطر موی شما پیدا کنم😍

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂
بنظرم داشته باشیم بعضی وقتا بزنیم .مهمونی جایی. یا وقتی خیلی خوشگل میکنیم حالمون خوبه😁

اره من خودم عاشق این چیزام😁😁 یه مدتم یدنبالشون بودم معمولا آنلاین داره لوازم ارایشیا میگفتم تعجب میکردن دیگه گفتن ضرر داره  بیخیالش شدم شما پیجی  سراغ داری داشته باشه بخرم؟

اره من خودم عاشق این چیزام😁😁 یه مدتم یدنبالشون بودم معمولا آنلاین داره لوازم ارایشیا میگفتم تعجب م ...

والا ی فروشگاه هس تو شهر خودم خرم آباد.خیلی جنساش ارزونه فک کنم فروش آنلاینم دارن ولی نمیدونم الان داره یانه.خودم اختمالا شنبه برم سمتش

پیجش اینه jorvajor

بذا نتم وصل شه چک کنم ببینم درست گفتم بهت یانه 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
اره من خودم عاشق این چیزام😁😁 یه مدتم یدنبالشون بودم معمولا آنلاین داره لوازم ارایشیا میگفتم تعجب م ...

الان چک کردم اینه پیجش

jorvajore

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
ممنون گلم😘😘 بعد مارکش و ذنگشم معرفی میکنید؟

عزیزم مارکشو نمیدونم. اینستام بالا نمیاد ک بت بگم. هرکار کردم پستای توی پیجش برام بالا نیومد نتم ضعیفه 

سلام ، سلام😍 من کانال فروشگاهی دارم از عطرمو ، عطر بدن ، ماسک و... اینا دارم دعوتتون میکنم یه سر بزنید 🥰 نرم افزار ایتا @almasstorr

بگید نی‌نی سایت اومدیدهواتون رو دارم رفیق😎