2821
2789
عنوان

مادر شوهر

276 بازدید | 17 پست

بچه ها انقد اعصابم خرابه که نگو،چکار کنم از دستش بعد یکسال باهاش آشتی کردیم ،من خودم خیلی دختر آرومو مهربونی هستم اهل دروغ و دغل بازیم نیستم،کلا خیلی بهش احترامم میزارم،اما متاسفانه اصلا احترام پذیر نیست،مثلا تا آشتی میکنیم انقد مهربون میشه هی معذرت میخوام چاپلوسی منو میکنه میدونم از ته دلش نیستا ولی خب بازم من راضیم که دعوا نکنه باهامون،کافیه یکهفته بگذره خود به خود اخلاقش تغییر میکنه دنبال شر میگرده سر هیچو پوچ قشقرق راه میندازه،مثل الان که زنگ زده بود من حمام بودم تا رسیدم دیدم انقدررر پیام چرتو پرت نوشته و لحن بد که چرا جواب ندادم،کلا نمیشه ما خواب باشیم یا حتی دستشویی جوابشو ندیم هرچی قسمو آیه بخوریم میگه نه شما دروغ میگید از بس خودش دروغ گوا،اعصابمو بهم ریخت دستام داره میلرزه به شوهرم گفتم میگه اینو که میشناسی اصلا خودتو ناراحت نکن بازم قطع رابطه میکنیم تا آرامش بگیریم،این یه نمونه خیلی کوچیک بودا،انقدر رفتارای زشتو زننده داره نمیشه گفت

خب وقتی پسرش میگه قطع رابطه میکنیم و میبینی در عذابی قطع رابطه کن

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحالت همینکه شوهرت همراهیت میکنه خیلی خوبه

آخه با اونم همین رفتارارو میکنه مثلا ساعت ۶ صبح زنگ میزنه ،حالا شوهرم ساعت ۱ شب میاد خونه تا شام بخوره و اینا دیگه۳ میخوابه هزار بارم گفتش خوابم هروقت بیدار بشم زنگ میزنم خودم اما فایده نداره زنگ میزنه بعدم که جوابشو نده قشقرق راه میندازه،بخدا بیچارمون کرده مادری برا شوهرم نکرده جز حرص دادنش برا همین شوهرم اینجوره

خب وقتی پسرش میگه قطع رابطه میکنیم و میبینی در عذابی قطع رابطه کن

آخه زمان قطع رابطه هم ول کنمون نیسانقدر پیام میده و زنگ میزنه هی چرتو پرت مینویسه هی عزابمون میده نمیدونیم از دستش کجا فرار کنیم

آخه با اونم همین رفتارارو میکنه مثلا ساعت ۶ صبح زنگ میزنه ،حالا شوهرم ساعت ۱ شب میاد خونه تا شام بخو ...

باشه من نمونه مثل شما رو دیدم ولی بازم پسر بخاطر اینکه مادرشه می رفت و قطع ارتباط نمی کرد

قدر شوهرتو بدون عزیزم

باشه من نمونه مثل شما رو دیدم ولی بازم پسر بخاطر اینکه مادرشه می رفت و قطع ارتباط نمی کرد قدر شوهرت ...

هیچ مادری بلاهایی که این سر شوهرم آورده نیاورده کاش فقط اخلاقش بد بود یجوری کنار میومدیم ولی از پشت خیلی خنجر زده بهش که گفتنش اینجا جایز نیس

وقتی یه شوهر داری که اینقد با درک و فهمه دیگه لازم نیس خودتو اذیت کنی فوقش بازم قطع رابطه میکنین

اره خداروشکر،البته دلیلش این نیس که شوهرم مثلا بی محبته نسبت به مامانش،نه دلیلش بدی هاییه که از کوچیکی تا الان به شوهرم کرده ولی با این همه ما همیشه باهاش خوب رفتار میکنیم وقتی اون رفتارای زشتشو شروع میکنه قطع رابطه میکنیم،هرچند تو اون مدتم با پیامای مزخرفش زندگیمونو تلخ میکنه اعصابمونو بهم میریزه

اره خداروشکر،البته دلیلش این نیس که شوهرم مثلا بی محبته نسبت به مامانش،نه دلیلش بدی هاییه که از کوچی ...

سعی کن اصلا خودتو بابتش ناراحت نکنی لابد یه بیماری روانی چیزی داره که کنترلش دستش خودش نیس فوقش دیدی اذیت میشی قطع رابطه کن بعدشم برات مهم نباشه هرچرت و پرتی میگه مهم شوهرته که میفهمه…..

خدایی بعضی مادرا چطور دلشون میاد بچشون رو عذاب بدن؟ قرار نیست ک هر چی تو گفتی انجام بشه ک   &nb ...

عذاب ماله یه لحظه اشه خیلی حرفاش نیشو کنایه داره همیشه همینطوره،بابا خب حمام بودم به کی قسم بخورم برات،تازه قسم کل دنیارم براش خوردم بازم حرف خودشو میزنه،انگار هیچکسو نمیپرسته،اسم مادر برازنده هر زنی نیس،شوهرمو خیلی عذاب داده و میده انگار لذت میبره ازین کار

عذاب ماله یه لحظه اشه خیلی حرفاش نیشو کنایه داره همیشه همینطوره،بابا خب حمام بودم به کی قسم بخورم بر ...

بعضی آدما ذاتا بدن هزارتا خوبی هم بکنی باز دستتو گاز میگیرن میگی شوهرت هم راضیه قطع رابطه کنین و از همه جا بلکش کن 

آخه زمان قطع رابطه هم ول کنمون نیسانقدر پیام میده و زنگ میزنه هی چرتو پرت مینویسه هی عزابمون میده نم ...

جدی باهاش برخورد کن یه چیزی بگو بهش بربخوره و دیگه بهت پیام اینا نده

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
سعی کن اصلا خودتو بابتش ناراحت نکنی لابد یه بیماری روانی چیزی داره که کنترلش دستش خودش نیس فوقش دیدی ...

خیلی دلم برای شوهرم میسوزه حالا که زنگ زدم بهش گفت قبلش کلی به منم حرص داده .سرکار اعصابشو ریخته بود بهم گفت خیلی حالمو بد کرده

2823
2791
2779
2792