2777
2789
عنوان

کنکوری ها

219 بازدید | 7 پست

سلام

فیزیک دوازدهم میکرو طبقه بندی گاج
فیزیک دوازدهم خیلی سبز (2 جلدیه، جلد اول: سوال، جلد دوم: درسنامه + پاسخنامه
این کتاب بگیرم و فقط دوازدهم بخونم میتونم درصد خوبی بزنم؟ مثلا ۴۰ درصد فیزیک

فقط میتونم دوازدهم بخونم

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقت میکنی دوتا منبع برا فیزیک بزنی؟؟ هم میکرو هم‌خیلی سبز؟

فکر نکنم... نه وقت ندارم زیست و شیمی و ریاضی هم هست که واقعا برای زیست و شیمی و ریاضی هم نمیدونم چیکار کنم

کسی هم نیست راهنماییم کنه

فکر نکنم... نه وقت ندارم زیست و شیمی و ریاضی هم هست که واقعا برای زیست و شیمی و ریاضی هم نمیدونم چیک ...

این کنکور خیلی خدایی چرته

ستاره هسدم و عاشق بوی بند بی تی اس ام_ گاهی لازمه قبل حرف زدن ی 🤏 فکر کنیم _ شعور داشتن یک نعمت الهی هست که خدا به هر کسی نداده _ حال دوران یکسان نباشد غم مخور _ خدا خودش حواسش ب بنده هاش هست_ گویند سرانجام ندارید شما ، ماییم بی هیچ سرانجام خوشیم _ خدا برای هر انسانی یک فرشته زمینی آفریده 🙂
فکر نکنم... نه وقت ندارم زیست و شیمی و ریاضی هم هست که واقعا برای زیست و شیمی و ریاضی هم نمیدونم چیک ...

چرا وقت نداری مگه کی میخای امتحان بدی ؟ من گه شنیدم میگن هیچ کتابی رو نباید حذف کنی وگرنه خیلی درصد کم میزنی و از رقیبای دیگه عقب میمونی

ستاره هسدم و عاشق بوی بند بی تی اس ام_ گاهی لازمه قبل حرف زدن ی 🤏 فکر کنیم _ شعور داشتن یک نعمت الهی هست که خدا به هر کسی نداده _ حال دوران یکسان نباشد غم مخور _ خدا خودش حواسش ب بنده هاش هست_ گویند سرانجام ندارید شما ، ماییم بی هیچ سرانجام خوشیم _ خدا برای هر انسانی یک فرشته زمینی آفریده 🙂

ببین تو ی منبع بزن حالا یا خیلی سبز یا میکرو بستگی دارهه با کدومش بیشتر راه میای 

میرسی تا ۵ ماه دیگه اگه درست بخونی

چرا وقت نداری مگه کی میخای امتحان بدی ؟ من گه شنیدم میگن هیچ کتابی رو نباید حذف کنی وگرنه خیلی درصد ...

تیر کنکوره

حساب کن چقدر وقت دارم