2777
2789
عنوان

کنکوری ها

219 بازدید | 7 پست

سلام

فیزیک دوازدهم میکرو طبقه بندی گاج
فیزیک دوازدهم خیلی سبز (2 جلدیه، جلد اول: سوال، جلد دوم: درسنامه + پاسخنامه
این کتاب بگیرم و فقط دوازدهم بخونم میتونم درصد خوبی بزنم؟ مثلا ۴۰ درصد فیزیک

فقط میتونم دوازدهم بخونم

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقت میکنی دوتا منبع برا فیزیک بزنی؟؟ هم میکرو هم‌خیلی سبز؟

فکر نکنم... نه وقت ندارم زیست و شیمی و ریاضی هم هست که واقعا برای زیست و شیمی و ریاضی هم نمیدونم چیکار کنم

کسی هم نیست راهنماییم کنه

فکر نکنم... نه وقت ندارم زیست و شیمی و ریاضی هم هست که واقعا برای زیست و شیمی و ریاضی هم نمیدونم چیک ...

این کنکور خیلی خدایی چرته

ستاره هسدم و عاشق بوی بند بی تی اس ام_ گاهی لازمه قبل حرف زدن ی 🤏 فکر کنیم _ شعور داشتن یک نعمت الهی هست که خدا به هر کسی نداده _ حال دوران یکسان نباشد غم مخور _ خدا خودش حواسش ب بنده هاش هست_ گویند سرانجام ندارید شما ، ماییم بی هیچ سرانجام خوشیم _ خدا برای هر انسانی یک فرشته زمینی آفریده 🙂
فکر نکنم... نه وقت ندارم زیست و شیمی و ریاضی هم هست که واقعا برای زیست و شیمی و ریاضی هم نمیدونم چیک ...

چرا وقت نداری مگه کی میخای امتحان بدی ؟ من گه شنیدم میگن هیچ کتابی رو نباید حذف کنی وگرنه خیلی درصد کم میزنی و از رقیبای دیگه عقب میمونی

ستاره هسدم و عاشق بوی بند بی تی اس ام_ گاهی لازمه قبل حرف زدن ی 🤏 فکر کنیم _ شعور داشتن یک نعمت الهی هست که خدا به هر کسی نداده _ حال دوران یکسان نباشد غم مخور _ خدا خودش حواسش ب بنده هاش هست_ گویند سرانجام ندارید شما ، ماییم بی هیچ سرانجام خوشیم _ خدا برای هر انسانی یک فرشته زمینی آفریده 🙂

ببین تو ی منبع بزن حالا یا خیلی سبز یا میکرو بستگی دارهه با کدومش بیشتر راه میای 

میرسی تا ۵ ماه دیگه اگه درست بخونی

چرا وقت نداری مگه کی میخای امتحان بدی ؟ من گه شنیدم میگن هیچ کتابی رو نباید حذف کنی وگرنه خیلی درصد ...

تیر کنکوره

حساب کن چقدر وقت دارم