2777
2789
عنوان

مادرشوهر پررو

1176 بازدید | 23 پست

جاری طفلکم خیلی دختر خوبیه غریبه اینجا مادرشوهرم هربلایی فکر کنین سرش اورده شوهرشم به دهن مامانش نگاه میکنه و بدتر میکنه جاریمم مظلوم چیزی نمیگه اصلا این طفلک دو روز رفت شهرستان خونه باباش وقتی برگشت مادرشوهره با برادرشوهرم قفل خونه رو عوض کرده بودن الانم مادرشوهرم هر جا میشینه میگه مردم چه عروسای خوشگلی گیرشون اومده هم خوشگل هم خوش اخلاق با اینکه واقعا خوشگله جاریم هیچ نقصی نداره شوهر منم گفت تو که اینجوری فکردمیکنی میخواستی برات بچت نگیریش که بدبختش کنی میدونم وقتی از این حرفا میزنه منظورش با من نیست چون جرات نداره شوهرم جوابشو میده جاریمم زودرنج شده و میخواد بره خونه باباش شهرستان خیلی روش فشاره چقدر دلم براش میسوزه غریب و مظلوم گیر اوردن هرکار میخوان میکنن🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخیییی بدبخت خدابزنه مادرشوهرتووبرادرشوهرتودخترمردمومیارین شهرغریب بعدبهش ظلم میکنین

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   

میدونم ناراحت شدی عزیزم ولی دخالت نکن

برا خانواده شوهر نه کار خیر کن نه کار شر

بخوای ثواب کنی کباب میشی

ینی طوری میشه ک آخر جاریت و مادرشوهرت میگن ما باهم خیلی خوب بودیم.فلانی بین مارو بهم میزد😐

نه پیش این دو نفر حرفی بزن نه بدگویی نه وساطت.خنثی باش

جاریتم هم خدارو داره هم خانواده داره اگه بهش فشار بیاد برمیگرده خانوادش مشکلش حل میکنن.

خواهشا شما از سره دلسوزی هییییچ کاری نکن

برادر شوهرت با زنش چه جوری آشنا شد؟

راستش داداش جاریم با برادرشوهرم رفته بودن سربازی برادرشوهرم یبار رفته بود شهر جاریم دیده بودش و اصرار که من همینو میخام تا مدت ها همه ی ما رو دیوونه کرده بود حالا یادش رفته اینا رو