2777
2789
عنوان

دادگاه طلاق ،⚖️⚖️

293 بازدید | 6 پست

میخام برا چند وقت دیگ درخواست طلاق بدم نمیدونم از کجا شروع کنم پول وکیل هم ندارم 

شرایط همسرم خیلی بده خودم سال های اول مخالف طلاق بودم ولی.  واقعا پشیمون ششش   هفت سال صبر کردم   یه بچه هم اومد وسط .    خیلی هیاهو طلاق دارم خیلی

چ چیزای  کمک ب طلاق میکنن .

چند جلسه  دادگاه طلاق میزارع ؟؟ 

اگر طرف نیاد چی

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

دادخواست طلاق از طرف زن منوط به داشتن دلیل هست . وگرنه کار خیلی سخت میشه و زمان طولانی

نمیدپنم قاپن ب نفع مرد میزارع اما.   این سختی ک‌داد ب من. این همه رنج.  نمی‌دونم چی بگم اصلا

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدپنم قاپن ب نفع مرد میزارع اما.   این سختی ک‌داد ب من. این همه رنج.  نمی‌دونم چی ب ...

توی قانون شرایطی گذاشتن که زن میتونه درخواست طلاق کنه توی عقدنامه نوشته در غیر اینصورت شما باید برا اساس کراهت از شوهرتون برید جلو که اونوقت یا باید بخشی یا تمام مهریه رو ببخشید تا دادگاه رای به طلاق بده 

توی قانون شرایطی گذاشتن که زن میتونه درخواست طلاق کنه توی عقدنامه نوشته در غیر اینصورت شما باید برا ...

وقتی آقا شرایط اخلاقی خوبی ندارع وقتی یه زن تو غربت اذیت می‌کنه.  همش دنبال رفیق.  یه هزاری ب زن نمی‌ده. اهمیت توجه ندارع .    فردی ک مشروب میخوره بنظرت باید مهریه بخشد ؟؟؟

من نمیگم و حکم هم ندادم . شما شرایط رو پرسیدی من توضیح دادم . بحث شرب خمر خودش فرق داره 

خیای ممنون ازتون